Ostalo je još manje od dve nedelje do najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu – ULAZ festivala. Dnevni kapacitet od 20.000 ljudi skoro je popunjen, na šta ukazuju tiketeri, koji se već nekoliko nedelja u nazad suočavaju sa gužvama upravo zbog ULAZA. Iz uprave festivala saopštavaju da je trenutno prodato oko 70 odsto karata, dok je skoro 30 odsto od svih karata otišlo u ruke fanova iz okolnih zemalja poput Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Slovenije i drugih.

Povezana vest:  Najzgodnija devojka na Twitteru je… pa naravno Rijana

Dok publika sa nestrpljenjem čeka 45 različitih koncerata, koje će najveće domaće muzičke zvezde izvesti tokom tri festivalska dana, otvoreni deo Beogradskog sajma uveliko je u pripremi. Specijalno uređen prostor gradi se upravo na način da stvori atmosferu najvećeg kluba u Evropi‚ nalazeći se skoro u samom centru Beograda, u blizini reke i gradskih splavova. Iako je na otvorenom, pod festivala biće moderno uređen, bez rizika od prašine i blata, kako bi sve dame mogle nesmetano da iznesu i elegantnije večernje toalete.

Povezana vest:  Album novog benda Lijama Galagera do jula

Pored toga, svi oni koji odluče da sebe počaste VIP kartom, imaće priliku da dožive jedinstveno iskustvo i kraljevski tretman, u luksuzno uređenoj VIP zoni sa fantastičnim pogledom na sve tri bine i panoramu Beograda.