amy winehouse 04

Amy Winehouse počela turneju skandalom u Beogradu

Evropsku turneju pevačica Ejmi Vajnhaus počela je skandalom u Beogradu.

Publika na Kalemegdanu bukvalno je izviždala Ejmi, koja tokom sat i 11 minuta koncerta praktično nije ni zapevala.

Dugo očekivani koncert na kojem se okupilo „pola Beograda“, uključujući i američku ambasadorku Meri Vorlik, odvijao se u nastojanju Ejmi da ostane na nogama i nešto peva, a stvar su povremeno „izvlačili“ momci iz benda koji su sjajno svirali.

Povezana vest:  Ljubomorne tinejdžerke prete fanovima One Directiona

Ejmi Vajnhaus, poznata kao skandalmajstor i sklona da napusti koncert zato što je „na nečemu“, ponovila je takav skandal i u Beogradu.

Na početku, pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u Njujorku, mada je bilo teško razumeti šta govori – a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpevala tek par stihova nekoliko pesama koje su popularne u Srbiji kao i u celom svetu.

Povezana vest:  Evrovizijske karaoke u Stadionu

Posle 15-ak minuta koncerta, na društvenoj mreži „Tviter“ počeli su komentari tipa: „Karaoke Ejmi“, „DŽez koncert u Beogradu“, „Da li će policajci iz Starog grada da je odvedu na trežnjenje“ i slično.

Ejmi je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpevavši hit kojim je za široke mase počela njena karijera, pesmu „Rehab“ (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno.

Povezana vest:  ZABORAVITE NA VOYAGE-a i Breskvicu: Njih dvoje su novi par na sceni i u životu!

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je sa partijskim drugovima bio u vip loži, napustio je koncert na Kalemegdanu na samom početku, a uskoro je sa koncerta otišla i američka ambasadorka, koja je oko 23 sata došla na koncert praćena fotoreporterima i u pratnji džipova. Posle Ejmi Vajnhaus, na Kalemegdanu je, oko pola jedan, nastupio američki muzičar Mobi.