anahi_dom_sindikataAnahi ponovo u Beogradu

 

Latino zvezda Anai koja će 20. decembra održati koncert u Beogradskoj areni, prethodnog vikenga nastupila je u Madridu. Njen koncert u Madridu nije prošao nezapaženo. Nekoliko sati pre njenog dolaska u špansku prestonicu, fanovi su već opkolili dvoranu očekujući je sa nestrpljenjem. Naravno, kao što je to i najavila, pisac Paulo Koeljo pružio joj je podršku iz backstage-a. Uz podršku odličnog benda, pevačica je pokazala da je jedna od retkih koja je svojim talentom uspela da izađe iz senke benda RBD.

Povezana vest:  Nedovršena pesma Davida Guette hit na top listama

Pevačica je upravo objavila specijalno izdanje prvog albuma „Mi Delirio Delux Edition“ na kojem se nalaze četiri nove pesme. Latino zvezda Anai počela je sa promocijom četiri nova singla pod nazivom „Alergico“, „Quiero“, „Pobre tu Alma“.

Anai ne spada u red „razmaženih“ zvezda. U svojim zahtevima je poprilično skromna. Bitno je da u garderobi ima odgovarajuću atmosferu uz pomoć mirišljavih sveća i sprejeva, veliko ogledalo i toaletni stočić za šminkanje. Pred nastup voli da se osveži vodom, red bullom, biljnim čajevima i unese energiju svežim voćem i povrćem (posebno voli da gricka šargarepu) ali i omiljenim sladoledom u kombinaciji vanile i čokolade. Ono što joj je posebno važno jeste da se u priboru za prvu pomoć nađe aspirin, sprej za grlo i pentrexil u slučaju infekcije.

Povezana vest:  Jason Moran dobio MacArthur Fellowship nagradu

Zahvaljujući fanovima, Anai je brzo postala muzički fenomen i najpopularnija pevačica u svojoj zemlji. Kao bivša članica latino benda RBD, Anai je poznata i po čestom komuniciranju sa medijima kao i preko socijalnih mreža kao što je Twitter gde je postala najpraćenija latino umetnica i dobila „titulu“ meksičke kraljice tvitera nakon što je dostigla milion pratioca, a taj broj raste svakog minuta.

Povezana vest:  Prve ulaznice za Exit 2012 uz super popust!

Zbog mlađe publike koja sa nestrpljenjem očekuje gostovanje ove latino zvezde, u prodaji će se naći specijalne kategorije ulaznica:

1000 din roditelji u pratnji

2000 din regularna ulaznica za parter i tribine

4000 din Fan pit

Kao i specijalne VIP ulaznice koje pružaju mogućnost za upoznavanje sa Anai, fotografisanje i uzimanje autograma po ceni od 6.500 dinara.

PHOTO: ataimages.rs