Nakon dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter prethodnih godina, Mortal Kombat odlučio je da ode korak dalje i ove godine novosadsku publiku, kao i onu iz drugih mesta, pozivaju na druženje na najvećem do sada koncertu u Novom Sadu u Hali 6 na Novosadskom sajmu.

Za tačno mesec dana, 2. novembra, oriće se hala hitovima koji su odavno učvrstili svoje mesto na koncertnoj setlisti, a uvertiru u sve ovo bend je napravio četrdesetominutnim DVD izdanjem koji predstavlja retrospektivu jubilarnog Antievrovizijskog koncerta održanog u maju ove godine u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Povezana vest:  Tvoje lice zvuči poznato konačno počinje!

DVD izdanje nalazi se na sledećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=hO2CAkAqCfE

Koncert u Novom Sadu deo je jesenje turneje koju Mortal Kombat započinje u Kragujevcu, a obuhvatiće i Šabac i Požarevac. U novosadskoj Hali 6 pridružiće im se i gosti koji će uskoro biti najavljeni.

Ulaznice se mogu nabaviti preko Tickets prodajne mreže online i na još 13 mesta u Novom Sadu (CD Shop Mungos, OMV pumpe, Delfi knjižare…). Prvi kontigent ulaznica u pretprodaji košta 600 RSD.

Povezana vest:  Mađarski sastav 12z prvi put pred publikom u Srbiji

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan album uživo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj četvrti studijski album „Decenija“ koji su izdali za izdavačku kuću „Hardwired“, a isti se može besplatno preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji benda: www.mortalkombatbend.com .

Povezana vest:  Nova godina uz Disciplinu, Partibrejkerse i Darkvude

Foto: Stavrography