Povodom jubileja, 30 godina rada benda, dugoočekivani i veoma poseban klupski koncert sastava Atheist Rap biće održan 10. oktobra u Domu kulture pod nazivom 30 PESAMA ZA 30 GODINA BENDA! FANOVI BIRAJU, ATEISTI SVIRAJU.

Novosadska publika će prvi put biti u prilici da sama kreira set listu pesama koje će bend izvesti na ovom jubilarnom koncertu. U saradnji sa „Radijom 021“ biće organizovano glasanje za omiljene pesme fanova, a samim učešćem u izboru, publika će moći da se kandiduje i za neke od nagrada koje će obezbediti Atheist Rap i „Dom kulture“.

Povezana vest:  Eminem: Umalo nisam umro od lekova

Povodom samostalnog klupskog koncerta benda Atheist Rap koji smo dugo čekali, Aleksandar Popov, poznatiji kao dr Pop je izjavio: “Dugo nismo svirali klupski koncert u Novom Sadu, a ove godine obeležavamo jubilej benda. Zato smo rešili da svim našim sugrađanima, koji prate naš rad, ponudimo da sami kreiraju set listu pesama. Hoćemo, za njih i zbog njih, da otprašimo 30 stvari koje sami budu odabrali i da im se time zahvalimo za višedecenijsku podršku koju nam pružaju. Pozivamo zato sve dobronamerne da se ukrcaju 10.10. na putovanje kroz tri decenije našeg stvaralaštva tokom kojeg ćemo se vratiti i u neko sretnije vreme, kada smo zajedno bili svi, koje nijedna slika, nijedna pesma ne mogu vratiti…”

Povezana vest:  Pokojna R&B pevačica Aaliyah postaće tema novog igranog filma

Video najavu Ateista možete pogledati putem sledećeg linka: Atheist_Rap_u_Domu_Kulture

Ulaznice za koncert benda Atheist Rap po promo ceni od 800 dinara u pretprodaji su u Gigs Tix-u i online servisu http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2837-atheistrap-domkulture . Ulaznice će moći da se nabave po promo ceni do 3. oktobra posle čega će cena ulaznice iznositi 1000 dinara.

Vidimo se u Domu kulture!

Povezana vest:  Kerber na dočeku Nove godine u Leskovcu