Kako se ova priča bliži svom kraju, Božja igra za univerzum počinje da se postavlja na svoje mesto. Zarobljeni između nebeskih proročanstava, paklenih zatvora i sveobuhvatnog nuklearnog rata, Jesse, Tulip i Cassidy kreću svojim krvavim putem ka Bogu. Da li mogu stići do Boga na vreme – ili je sav taj pokolj deo njegovog božanskog plana – uskoro će se otkriti dok Preacher korača prema kraju sveta!

Povezana vest:  Šerlokomanija u Kini

Prva epizoda nove sezone nam donosi puno neizvesnosti. Jesse je uznemiren zbog vizija apokaliptične budućnosti dok se on i Tulip pripremaju za sveopšti napad na Masadu, gde se Cassidi – zarobljen mučnom sudbinom – bori da izdrži. Ali Starr i njegovi operativci iz Grala spremni su za njih.

U prethodnoj 3. sezoni smo otkrili malo više o Jessovoj prošlosti kao i o njegovoj povezanosti sa Angelville. Kao što se ispostavilo, Gran’ma je vodila sumnjive natprirodne poslove. Obećala je da će vratiti Tulip u život, pod jednim uslovom: Jesse mora da ostane da se bavi porodičnim biznisom, na šta on odmah pristaje i time se Tulip vraća u zemlju živih. Takođe pamtimo i Tulipin povratak u mračnu prošlost – njeno detinjstvo, dok nije bila ni na nebu, ni na zemlji, nakon čega sreće Boga i dobija jedinstvenu ponudu koju bez razmišljanja odbija. U međuvremenu se Cassidy zaljubljuje u misterioznu grupu po imenu Les Enfants Du Sag, koju predvodi harizmatični vampir Eccarius, ne znajući da Eccarius jede sve članove grupe koji se transformišu u vampire. A najvažnije od svega, Hitler postaje kralj pakla.

Povezana vest:  Startuje nova serija na Animal Planet kanalu - Policija za životinje Hjuston

Ne propustite nove epizode od 7. oktobra isključivo na AMC kanalu i saznajte da li i ova priča ipak ima srećan kraj.