Sarajevski bend Letu Štuke nastupiće ovog petka, 8.novembra u 22h, prvi put u zemunskom klubu Fest.

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena frontmenom i istaknutim autorom Dinom Šaranom već s prvim studijskim albumom koji je pod imenom „Letu štuke“ objavljen 2005.godine, izazvala je veliko interesovanje u celom regionu, kako među publikom tako i kritikom koja ga je odmah svrstala među vodeće alter-pop naslove. Naredna dva studijska albuma „Proteini i ugljikohidrati“ (2008) i „Brojevi računa“ (2011) iznedrili su naslove poput „Tesla“, „Paranoja“, „Psycho“, „Sami“, „U ovom svjetu“ i „Bella dona“ koji su im uz prethodne „Minimalizam“, „Mjesto za dvoje“, „Sunce“, „Šutiš“… obezbedili kultni status među velikim brojem poklonika.

Povezana vest:  Komemoracija Vladi Divljanu u DOB na dan sahrane 10.marta

Nakon sedam godina albumske apstinencije krajem  2018.godine objavili su svoj četvrti studijski album „Topla voda“ sa kojim se publika već upoznala kroz singlove „Bože zdravlja“, „Supermarket“, „Bočice“ i „Zemlja gori“. O albumu Dino kaže: „Koliko vidim i čujem  album se dopada ekipi i većina pesama im je u ušima a neke već  i u srcima. Sigurno je da će većina njih stati rame uz rame sa starim pesmama. Neke već jesu.

Povezana vest:  Mostar Sevdah Reunion sprema spektakl u Dorćol Platzu

Prema prvim reakcijama publike i kritike Štuke su oduševile kako novim pesmama tako i  energičnim koncertnim nabojem što se moglo videti prilikom službene regionalne  koncertne promocije albuma pred prepunim prostorima u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu i Sarajevu gdje ih je publika podržala ovacijama, dok su  Dino i ekipa  precizno pogađali u dušu svakoga.

Koncertu u Festu se raduju, jer vole klubske svirke. „Prednost klupskih svirki je upravo ta što ih posećuje naša publika“ kaže Dino: „Tada smo s njom jedan na jedan i atmosfera je opuštenija.

Povezana vest:  Pred prepunim gradskim trgom u Zaječaru počelo zagrevanje za 49. Gitarijadu

Nakon skoro godinu dana od poslednjeg susreta sa beogradskom publikom, Letu Štuke nastupiće u zemunskom klubu Fest, 8.novembra u 22h.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 1200 RSD. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1500 RSD.