Kanda_Kodza_i_NebojsaHITORAMA – ŠOU O KOME SE NAJVIŠE PRIČA

LAKA, KANDA, KODŽA I NEBOJŠA I SVI NA POD UŽIVO NASTUPAJU U HITORAMI U PETAK, 17. DECEMBRA U 20H

 

Najveći regionalni muzički šou Hitorama za kratko vreme osvojio je pažnju publike i postao šou o kome se najviše priča! Bilo je potrebno samo nekoliko epizoda da se Hitorama, zahvaljujući predlozima gledalaca, nađe u konkurenciji za TV emisiju godine na ovogodišnjem Oskaru popularnosti! A kako i ne bi!?!  Atraktivni muzičari , nastupi uživo, hitovi, obrade stranih izvođača, skečevi, performansi, Ida i Sergej kao voditelji… sve su to odlični razlozi zbog kojih ne smete da propustite Hitoramu u petkom u 20h ili reprizno nedeljom u 17h i utorkom u 20h!

U četvrtoj epizodi Hitorame nastupaju bosanski pevač Laka i beogradski bendovi Kanad, Kodža i Nebojša i Svi na pod!

Otkako je sa sestrom Mirelom pre dve godine nastupio na Eurosongu u Beogradu, Laka ne gubi inspiraciju da publiku iznova privuče svojim scenskim performansima! Nekadašnji nesvršeni student zaštite na radu u Nišu i dobitnik MTV nagrade, publiku je ove godine oduševio novim albumom i spotom za pesmu ‘’Brko’’. Pored sjajnog nastupa, u četvrtoj ‘’Hitorami’’ gledaćemo ga kako zajedno sa Mirelom u ulozi hirurga secira Sergeja Trifunovica u ulozi zilavog vanzemaljca, sposobnog da ga skenira pogledom i sazna sve o njemu, cak i da je nekada svirao narodnjake! Evo šta Laka kaže o ‘’Hitorami’’:

Povezana vest:  Objavljen dugo očekivani album sastava Kalem

“Sviđa mi se kako je sve zamišljeno. Kada sam vidio scenario odmah sam znao da je u pitanju nešto veliko i dobro organizovano. Čini mi se da će emisija izgledati dobro jer me podsjeća na one velike stejdževe na kojima sviraju svjetski poznate grupe. Zadovoljstvo mi je biti gost u jednoj takvoj emisiji i na stejdžu na kojem je sve kako treba. Od ‘’Hitorame’’ očekujem da Mirela i ja kao i ranije na neki nov način prijatno iznenadimo sve koji budu gledali show.”

Nakon duže pauze u izdavanju albuma i promena u bendu, na povratničkom koncertu u beogradskom klubu ‘’Akademija’’ publika je pokazala da ‘’Kanda, Kodža i Nebojša’’ nisu zaboravljeni. Smatraju da su festivali dobro mesto za promociju novih pesama, a zahvaljujući aktuelnom albumu ‘’Deveti život’’ doživeli su skok popularnosti i održali veliki broj nastupa širom regiona. Do polovine 2011. godine planiraju izdavanje novog albuma, a u pauzi pripremanja istog našli su vremena i za gostovanje u ‘’Hitorami’’ regionalnog MTV-ja. Šta članovi ovog benda misle o ‘’Hitorami’’?

Povezana vest:  Šakira ima novu frizuru

“Ovo je najskuplja produkcija koja može da se zamisli kod nas i najozbiljniji mogući pristup. Mi nikada nismo radili sa većim brojem ljudi i tehnike. Nadam se da će emisija da potraje što duže. Koncept u kome postoji poznati glumac mlađe i srednje generacije blizak pop i rok kulturi i hrvatska voditeljka i pevačica mislim da je dobar izbor. Mislim da oboje imaju popularnost koja će veoma puno da znači za emisiju. Evidentno je da organizatori imaju dobar uvid u domaću scenu s obzirom na izbor izvođača u emisiji.

Bend ‘’Svi na pod’’ sada već svi smatraju delom novog beogradskog muzičkog talasa. Zbog specifičnosti muzike i spajanja različitih žanrova, slušaju ih sve generacije, a saradnja sa Vladom Divljanom na pesmi ‘’Zvuk ulice’’ kojom najavljuju novi album dovela ih je u centar interesovanja muzičke javnosti. Bojana Vunturišević, pevačica ovog benda, o ‘’Hitorami’’ nam je rekla sledeće: “Nama je dovoljno što se u ‘’Hitorami’’ svira uživo i to je fenomenalna stvar. U ovoj emisiji će se konačno videti ko šta zna i ume, a ako neko i ne ume taj će da se trudi. U emisiji je super što će npr. bend iz Srbije moći da svira sa bendom iz Bosne i Hercegovine.“

Povezana vest:  Nick Cave najavio nove memoare i predstavio singl „Earthlings“

Voditelji “Hitorame” glumac Sergej Trifunović i pevačica hrvatskog sastava “Lollobrigida” Ida Prester u svakoj epizodi njihovi gosti su trenutno najtraženiji MTV bendovi, ali i vodeće zvezde iz celog regiona, od kojih se neke nikada ranije nisu pojavile na MTV-ju.

Intervjui “bez dlake na jeziku” i reportaže iz prestonica regiona upotpuniće zabavu publike koja se odluči da petak veče provede uz MTV.