Dane za nama obeležile su mnogobrojne nove pesme, a ovo je samo delić onih koje su objavljenje pod etiketom Universal Music Group.

Osim što godinu završava kao najmlađi artist ikada koji je nominovan u čak 6 ključnih Grammy kategorija, Billie Eilish predstavlja i njeno prvo rediteljsko iskustvo – spot za numeru „xanny“.

„Jako sam uzbuđena što mogu da podelim svoj rediteljski debi. Vizuelni identitet mi je jako važan i ponosna sam što sam u prilici da prikažem svoju kreativnu viziju baš onakvu kakva jeste. Hvala svima koji su verovali u mene“, rekla je Billie tim povodom.

Praznična izdanja stižu od Taylor Swift i Katy Perry, i to u vidu spotova „Christmas Tree Farm“ i „Cozy Little Christmas“.

Taylor je ovom prilikom sa fanovima podelila neke od najlepših trenutaka svog detinjstva uz porodične snimke, dok je Katy u prepoznatljivom stilu predstavila delimično animiran video u kome se druži sa Deda Mrazom lično.

Legendarna izdavačka kuća Deutsche Grammophon danas slavi svoj 121. rođendan!

Povezana vest:  Boks set Riblje čorbe iduće godine

Osim što okuplja najveći broj najznačajnijih imena u svetskoj klasičnoj muzici, pod okriljem Deutsche Grammophon-a nalaze se i fantastični muzičari sa domaće scene, kao što su Nemanja RadulovićNo Borders OrchestraLP Duo.

Ovog puta, odlučujemo da godišnjicu proslavimo uz fenomenalni nastup LP Dua u okviru Yellow Lounge-Deutsche Grammophon programa u Salzburgu, kada su internacionalnoj publici predstavili album „Duality“.

Pogledaj LP Duo izvedbu „Good Morning, Mr. Correa“ OVDE

Povodom svog pedesetog rođendana, reper i, neizostavno, jedan od najuspešnijih biznismena u svetu muzike, Jay-Z, vratio je svoje numere na striming servise. Ovakav potez oduševio je njegove fanove, budući da je svoju muziku do sada imao samo na Tidal-u, striming servisu koji sam poseduje.

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori uspešno u Australiji, Nova godina na Hvaru

Halsey nas je iznenadila sa dva nova singla! Sa predstojećeg albuma „Manic“ dolaze nam dve nove trake – „Finally // beautiful stranger“ i „SUGA’s Interlude“ na kojoj joj se pridružuje Suga iz K-pop senzacije BTS!