devojka_koja_voli_zivotHumanitarna žurka za „Devojku koja voli život“ u nedelju, 19. decembra na Akademiji

 

Velika humanitarna Dark Electro žurka za „Devojku koja voli život“ odigraće se u nedelju 19. decembra u Velikom klubu Akademije, sa ciljem da se prikupi što je više moguće sredstava za pomoć Dariji Kostić, dvadesetosmogodišnjoj devojci iz Novog Sada, kojoj je dijagnostifikovana hronična bolest bubrega.

U okviru humanitarne akcije “Devojka koja voli život” do sada je prikupljena četvrtina sredstava za transplataciju bubrega Darje Kostić, a mi vas pozivamo da dođete na žurku i da kupovinom karte doprinesete da Darja, primorana da živi na dijalizi, na svaka 4 sata, đto pre skupi sumu za neophodnu transplataciju ovog organa.

Povezana vest:  Dobrotvorni koncert za narodne kuhinje, Bajaga, Divna Ljubojević, Lena Kovačević u nedelju u Zvezdara teatru

Cena ulaznice iznosiće 150 dinara, a celokupan iznos od karata ići će za pomoć Darji.

Darja Kostić je svakako zaslužila epitet jedne sjajne, hrabre mlade Novosađanke. Svoj život ne prepušta slucaju. I, veoma je angažovana, u svakom pogledu. Završila je Filološki fakultet, a kao veoma svestrana i kreativna takođe peva u rock bendu “Stranded” i flamenko sastavu “Como el aqua”, svira gitaru, piše tekstove, prevodi knjige i bavi se pletenjem. Ako vas zanima, a verujemo da vas zanima, više o Darji možete pročitati na:

Povezana vest:  Producentski duo iz regiona RICH-MOND donosi pravi dance pop

http://www.facebook.com/group.php?gid=359120034513

Žurka na Akademiji će početi u 22h i trajaće sve do 04h posle ponoći, a na njoj će nastupiti skoro celokupna Dark DJ scena Beograda + Novosadska Djane Dark Clubbing:

 

– DJ GAVRA

– DJ BOGI & GOXI

– Pure Gothic Duo Akasha & Nenad Bekvalac

– DJ ELDER

– DJ BAMHAZARD

Povezana vest:  Justin Bieber: Moji fanovi su najbolji na svetu!

– B.d.d.A.

– Djane DARK CLUBBING

– DJ DARK ENERGY

 

Dođite da se lepo provedete i – što je najbitnije – time pomognete nekome!