massimo_bgMasimo i specijalno Arsen u utorak u Beogradu
Masimo Savić u utorak 21. decembra (20:30) održaće u Sava centru do sada svoj najekskluzivniji prednovogodišnji koncert u Beogradu, a razlog je jednostavan – specijalni gost biće legendarni šansonjer Arsen Dedić!
Osim što će ponovo imati priliku da uživaju u glasovnim veštinama vlasnika hitova „Sjaj u noći“, „Stranac u noći“ ili „Samo jedan dan“, Beograđani ce imati jedinstvenu priliku da čuju duet Arsena i Masima „Za jednom kapi čistog života“.
-Dugo se očekivalo taj duet maestra i šegrta, a zna se da je Arsen maestro. Dugo surađujemo, a i respektiramo se. Ljudi su stalno pitali kada će duet i evo ga! Ta pjesma će biti i na mom novom albumu kao dodatak – kaže Masimo.
Duet sa Arseon snimljen je na stihove pesnika Gustava Krkleca, a na muziku Antna Tomislava Šabana za njegov džez album „Za jednom kapi čistog zivota“. Sjajni spot za Arsen-Masimo duet radio je u Hrvatskoj proslavljeni režiser Radislav Jovanov-Gonzo.
Čuveni kantautor Arsen Dedić biće specijalni gost na Masimovom koncertu u Sava centru, kako bi pokazao još jednom koliko ceni pevačke veštine svog kolege.
-Da ga ne cijenim kao interpretatora, to ne bih radio. Masimo je pjevao već dosta mojih pjesama. Na koncertu u Dramskom teatru u Zagrebu je pjevao čak devet pjesama, i onda sam mu ja pravio dva prepjeva italijanskog kantautora Frenka Zera, koji su bili veliki uspijesi. Za posljednji album napravio sam mu stihove za pjesmu ‘Sunce se ponovo rađa’ – kaže Arsen.
Upitan šta Beograđani mogu očekivati od njega i Masima u Sava centru, Arsen šaljivo poručuje: „Neka budu spremni na najgore!“
Masimo najavljuje da će u Sava centru biti jedan od poslednjih koncerata sa kojima zaokružuje album „Sunce se ponovo rađa“ (2008).
-Time se zatvara stari album i očekuje novi. Mi pripremimo jednu količinu materijala pred koncert i raspored pjesama, kako bi imali spremno sve što osjetimo da bi se publici moglo sviđati – najavljuje Masimo.
Ulaznice za koncert Masima Savića su 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na blagajnama Sava centra i Doma omladine, i preko mreža Eventim, Kardservis i Gigstix.
Povezana vest:  OTKRIVENO KO JE "ČUDOVISTE": Maskirani takmičar u X faktoru je Milić Vukašinović!