caskanje_18.12FARMA 3. SEZONA

 

Ko će napustiti imanje: Ekrem ili Natalija

 

Eva i Ekrem su bili u kuhinji. Eva mu se požalila da je terete da je odbila naređenje, iako njoj nije bilo dobro. Dodala je da sada slobodno mogu da je izbace sa Farme. Rekla je da je bolesna i da misli da će napustiti Farmu i da pre odlaska želi da se oprosti sa njim.

Ekrem i Vendi su ćaskali u štali. Ekrem je, dok ju je masirao Vendi, pričao o tome kako mu se Eva žalila da će je Zadruga diskvalifikovati. Rekao joj je da mu je Eva rekla da sumnja da je zadatak koji su odbili bio test za nju jer je Zadruga sumnjala u njenu bolest.

Vendi mu je rekla da će svi da se brinu dok neko ne bude izabran za duel, a kada ga izvuku, tek će se tada češati. Mislila je da svi jedva čekaju da joj vide leđa. Bata joj je prethodne večeri to i rekao, a ona mu je odgovorila da će se to tek videti. Za Batu je rekla da nema fanove, i da ga neke manje kafane zovu da peva svadbe po Barseloni i Nemačkoj i da zato misli da je bitan. Za sebe je rekla da kroz život nije išla linijom manjeg otpora kao on (Aca), već je išla kao borac.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Devet meseci kasnije

Za Batu je rekla da po ceo dan citira muzičare ili Čkalju, a ne proizvodi svoj humor. Dodala je i da on kroz život nije išao kao Robin Hud i da kao pevač nije osetio pravi impuls naroda, jer da bi opstao moraš da budeš interesantan.

Eva i Vendi su u kuhinji razgovarale o Ekremu. Eva je rekla da je Ekrem jako sladak, i da joj se svideo način na koji joj je rekao da se ne sekira. Požalila se da je boli nepravda. Rekla je da, ako bude ostala, neće jesti. Krivo joj je što joj farmeri prebacuju da nije htela da se veže komentarima da nije ni trebalo da dolazi na Farmu jer ne učestvuje u zadacima.

Povezana vest:  MTV Reporteri istražuju ko zagađuje reku Veternicu i zašto đaci nemaju pristojne uslove za nastavu?

sukob_ekrem_vendi_18.12Vendi joj je rekla da je ona velik igrač i da je to izvukla iz konteksta. Eva je odgovorila da nije izvukla iz konteksta već da su joj tako rekli direktno.

Marijan i Jasmina su ćaskali u dnevnoj sobi. Marijanu je bilo krivo što ga je Eva nazvala Hitlerom. I dalje je mislio da nije ni za šta kriv, a za druge je rekao da dnevno pola sata seku drva, dok on najmanje šest sati potroši na rad na Farmi.

Jasmina je prokomentarisala kako je Vendi pričala Ekremu da više nije isti čovek i da se od nje ne vidi. Katarina se složila, pa je dodala da su joj oboje slatki.

Katarina je imitirala Nataliju. Ona je imitirala tako što je pokušavala da spreči Bakija da izađe iz kuće. Rekla je da je ona stajala sa strane i smejala se tome jer joj je ličilo na šalu. To joj je pričala apropo njihovog komentarisanja o pokušaju Marijana da izađe koji je to stvarno i želeo. Jasmina je samo prokomentarisala da su ništaci.

Povezana vest:  DANICA VUČENIĆ, PREDRAG SARAPA, LJUBICA GOJGIĆ I VOJISLAV TUFEGDŽIĆ PRIDRUŽILI SU SE EKIPI MTV REPORTERA

Jasmina je pitala Katarinu šta će neko da radi ako bude sa Vendi u duelu. Katarina nije znala odgovori. Rekla je da odluke uvek donosi u trenutku i da će i sada biti tako.

Ekrem i Vendi su se šalili o tome ko bi pobedio od njih dvoje u viteškim igrama. Vendi je iz šale udarila Ekrema.

Ognjen je došao kako bi farmeri izvršili podelu štapića. Odlukom farmera, farmer sa najviše štapića je bio Ekrem. Farmer sa najmanje glasova publike je bila Natalija.

Ekrem i Natalija su se povukli u izolaciju. Razgovarali su o tome kako moraju da razmene brojeve i da se vide kada napuste Farmu. Ekrem joj je rekao da je bila super ženska i da je bila otmena.

U pismu koje je stiglo od Zadruge Peja je dobio zadatak da ode do kapije, donese namirnice za gozbu povodom slave. On je otišao i doneo ribu Vendi je za šarana mislila da je som.