Australijska pevačica Tones And I (pravo ime joj je Toni Elizabeth Watson) upravo je objavila animirani lyric video za još jednu pesmu sa aktuelnog i hvaljenog EP-ja „The Kids Are Coming“. Pesma „Never Seen The Rain“ objavljena je u trenutku autorkine angažovanosti u pružanju pomoći svojim sunarodnicima koje je zadesio veliki požar.

Povezana vest:  Zvezde pevaju na humanitanim VIP karaokama!

Australijski kontinent zahvatila je vatrena stihija nezapamćenih razmera. Nesmanjenim intenzitetom požari traju od septembra prošle godine. Većina umetnika pronalazi način da pomogne. Tones And I će prirediti koncert u melburškoj dvorani „170 Russell“ koji je zakazan za 28. januar. Po objavi ove informacije karte su rasprodate za samo dva minuta(!). Time je Tones And I sakupila 50.000 dolara koje će pokloniti Australijskom Crvenom krstu, Državnoj vatrogasnoj upravi u Viktoriji i Seoskoj vatrogasnoj službi Novog Južnog Velsa.

Povezana vest:  Jasna Jovicevic Improv Kolektiv u Kulturnom centru Grad u sredu 3. novembra

Tones And I je postala jedan od fenomena muzičke industrije. Njen singl „Dance Monkey“ ne prestaje da osvaja publiku širom sveta. Pesma se vratila na vrh zvanične liste singlova u Australiji, veoma brzo je prešla cifru od 1,5 milijardi strimova globalno a bila je na mestu broj jedan liste singlova u dvadeset zemalja. Ove nedelje pesma „Dance Monkey“ beleži skok na mesto broj sedam prestižne Billboardove Hot 100 liste.

Povezana vest:  Posebno klabing pojačanje ovog utorka i srede u srcu Savamale