Nakon premijere singla koji je za kratko vreme osvojio publikuNina  Badrić je objavila video spot za pesmu „Ratujem s tugom“.  Reditelj Darko Drinovac osmislio je spot koji se bazira isključivo na Nininoj emociji.

Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledaoce kroz temu pesme. Nina je izuzetno harizmatična i talentovana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lepo. Nadam se da će se ljudima svideti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot.”, rekao nam je Darko Drinovac.

Povezana vest:  Odabrani finalisti "X Factor Adria", gledaoci mogu da vrate u takmičenje svog favorita!

Nina je već na početku godine imala razloga za slavlje, pesma „Ratujem s tugom“ našla se odmah pri vrhu svih top lista, dobitnica je regionalne nagrade Music Awords Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

Nina se uveliko sprema i za veliki concert, 7.marta u zagrebačkoj Areni. Osim nove pesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od „Ja za ljubav neću moliti“, „Trebam te“ „Ja sam vlak“ preko „Čarobno jutro“ „Takvi kao ti“, „Nek ti bude kao meni“, do „Dat će nam bog“, „Dani i godine“, Rekao si“ i još veliki broj hitova koje evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pesme obojile, važne momente i dale svoj pečat.

Povezana vest:  Fetboj Slim u Beogradskoj areni