Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, ovog 14. februara poklonila je publici nove pesme, objedinjene na petom studijskom albumu „Predvorje života“(PGP RTS). Istog dana, na njenom zvaničnom YouTube kanalu  objavljeno je čak šest ekranizacija novih pesama.

Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo odabranih kompozicija, Aleksandra Radović i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju. Nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk.

Kao i svi prethodni i ovaj album je posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja: šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi/ izbori, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, šta li je sve ono za  čim žalimo a šta nas usrećuje ili treba da bude uteha… To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče. – kaže Aleksandra.

Povezana vest:  Džek Vajt producent album svoje žene Karen Elson

 Uz tri pesme, ranije objavljene kao singlovi  („Ljubavi moja“, „Ne volim te“ i „Gde ćeš ovu noć“)  na novom albumu je još šest numera: „Ne, hvala“, „Pazl“, „Živim bol“, „Poljubi me“ i naslovna pesma „Predvorje života“.

Album je nastajao u najrasterećenijem periodu mog života, u vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama, stvaralaštvu…. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju – koja je uvek i bila zaštitni znak mojih pesama.“

 I ovoga puta, Aleksandra Radović je uključila stalnu, dokazanu ekipu saradnika:

Povezana vest:  Još četiri dana kompleti za Nišville po promo cenama

Album je producirao Mahir Sarihodžić, sa kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu „Carstvo“. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora i nas dve sarađujemo od pesme „Kao so u moru“. Uverila sam se da publika  voli spoj nas dve – njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik, Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu “Živim bol” – kaže Aleksandra.

Povezana vest:  DJ Pete Gooding na house spektaklu u Beogradu

“Predvorje života” je peti studijski album Aleksandre Radović, prvi za PGP RTS, a ovaj muzički materijal je za hrvatsko tržište istovremeno objavio i Croatia Records. Samo nedelju dana od objavljivanja, albuma se našao na listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj – http://www.top-lista.hr/www/2020/02/26/aleksandra-radovic-na-top-listi-prodaje/