demi lovatoTraumatično detinjstvo Demi Lovato

Demi Lovato (20) je vrlo iskrena u svojim intervjuima, a nedavno je iznenadila mnoge otkrivši da je još kao sedmogodišnjakinja razmišljala o samoubistvu.
Demi je u najnovijem intervjuu za Rolling Stone kazala da je još kao devojčica bila opsednuta mišlju da se ubije, pa su je u školi naterali da potpiše ugovor kojim se obavezuje da neće sebi oduzeti život.
-Direktor škole i moji roditelji bili su uplašeni da bih mogla dići ruku na sebe. Zato su me primorali da potpišem ugovor, premda su bili svi u šoku da bi jednoj tako mladoj osobi tako nešto moglo pasti na pamet – kaže Demi.
Pevačica i glumica koja se vratila novim albumom nazvanim jednostavno ‘Demi’, ne krije da je imala problema sa bulimijom i anoreksijom, zavisnostima, samopovređivanjima, a godinama se borila i s bipolarnim poremećajem.
Priznala je da je na prethodnom albumu ‘Unbroken’ bila pod jakim uticajem Rihanne, ali kako kaže, shvatila je da je to bio pogrešan potez.
-Stvarno sam htela da zvučim kao Rihanna. Bila sam opčinjena njome, ali danas shvatam da je to bila kriva procena. Ja imam svoj stil – rekla je Demi koja se proslavila u Disneyjevoj seriji ‘Sonny With A Chance’.

Povezana vest:  Uzbuđenje i zabava u muzičkom takmičenju „Stars“