REPETITOR 01KONCERT GRUPE REPETITOR NA AKADEMIJI

 

Jedan od istaknutijih bendova „Nove srpske scene“, beogradski sastav REPETITOR održaće koncert u petak 24. decembra, u Velikom klubu Akademije.  Podršku pre i posle koncerta pružaće EX-ROBOT, a u isto vreme u Malom klubu održaće se metal svirka bendova HOUSE OF GENRE (Alternative), INHUMAN  (Death/extreme), TYMISH (Alternative/Experimental Metal) i BENEATH THY STEPS (Deathcore)!

Repetitor je grupa koja pripada talasu bendova savremene domaće rock  scene. Formiran je krajem 2005. godine, a već početkom 2006. nastupa u  beogradskom klubu Blue Moon.  Sledi niz koncerata po Beogradu, ali i van prestonice, tako da Repetitor  za kratko vreme svoju energičnu muziku uživo predstavlja publici skoro  svih većih ex-YU gradova.

Povezana vest:  COLDPLAY IZDALI NOVI ALBUM

Nastupaju i sa poznatijim bendovima kao što su Partibrejkersi, Kanda Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili Bu, Obojeni Program, kao i na mnogim festivalima: Exit, Jelen Pivo Live, Nisomnija, Art&Music, Trenchtown…

Na pulskom Art&Music festivalu Repetitor 2007. godine ubedljivo osvaja prvo mesto glasovima žirija i publike. Prvi studijski snimak grupe, hit-singl „Ja“, koji je objavljen na kompilaciji „Jutro će promeniti sve?“ (PGP RTS, ’07), proveo je 5 nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92.

Povezana vest:  Art Diler u Beogradu predstavlja nove pesme

Repetitor učestvuje sa tri pesme i na kompilaciji „Zdravo zdravo zdravo“ (Kultur Akt, 2008). Njihov debi album „Sve što vidim je prvi put“ objavljen je 2008. za izdavačku kuću Odličan Hrčak, a online etiketa EXIT ga u martu ove godine postavlja na svoj web sajt za besplatno preuzimanje. Album sadrži 13 pesama, a producent je Boris Mladenović, član grupa Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara.

Repetitor je sredinom decembra nastupio kao gost finalne večeri riječkog Ri Rock festivala, u oktobru su svirali zajedno sa američkim sastavom Tweak Bird, na njihovom beogradskom koncertu, a nastupili su i na Main Stageu ovogodišnjeg EXIT festvala. Kako je najavljeno, Repetitor je uvršten i u lineup Exita 2011.

Povezana vest:  Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda!

Repetitor su: Boris Vlastelica (gitara, glas), Ana-Marija Cupin (bas) i Milena Milutinović (bubnjevi). Veliki klub Akademije otvara se u 22h, dok će koncert u Malom klubu početi već u

21h. Ulaznice za Repetitor mogu se kupiti u pretprodaji, po ceni od 300 dinara, u art kafeu „Fleka“ na Akademiji i kafeu „Šikarica“.

Karta za ovaj koncert na ulazu će koštati 400 dinara, dok će ulaznica za metal svirku biti 150 dinara.