vannaVanna objavila novi album „Sjaj“

 

Album Sjaj spreman je za osvajanje top lista. Nakon tri godine rada i priprema, novi Vannin CD  konačno je na tržištu.Službenu premijeru Vannin “ Sjaj“ imao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Deset novih pjesama pokazalo je zašto je vrijedilo čekati.

-Ovo je najbolje od mene. Nisam cool i smirena, naprotiv. Sve je gotovo, a zapravo tek počinje – priznala je pevačica na preslušavanju pesama, čiju produkciju u većini potpisuje Ante Pecotić.

-Saradnju bih opisao kao sjajnu i dugu. Mislim da smo odradili zaista sjajan posao, a nešto kvalitetno ne može se napraviti u kratkom roku. Pristupili smo projektu jako ozbiljno i brusili do detalja. Vanna je prepuna ideja, a iz tog vokala treba izvući samo najbolje – opisuje Pecotić svoju suradnicu.

Povezana vest:  Beogradski riff and roll bend THE BITE objavio je drugi studijski album „Chains"

U radijsku emisiju javila se i Vannina prijateljica Doris Dragović.

-Mi se volimo javno i odavno – rekla je Doris nastavljajući

-To oko plavo ubije. Čim ju sretneš to ti je put bez povratka. Naravno da su nas spojile okolnosti kroz zajedničke nastupe. Ali ono što u njoj vidim od prvog dana, ma koliko se ona trudila sakriti je ta toplina i dragost, a samo takvo srce i ljubav su mogli roditi ovakav glas – kaže Doris.

Saznali smo i da je Nikolina Kovačević (kandidatkinja HTZ-a), koja je s Vannom snimila duet Pamtim, tu informaciju skrivala od roditelja kao iznenađenja. Sad znaju, rekla je Nikolina Petku i Vanni nakon što je pesma premijerno puštena u eter.

Povezana vest:  Rekordnih 22.000 registrovanih kupaca ulaznica spremno za The Cure i EXIT 2019 - start prodaje 23. oktobra!

-Tata mi je rekao da sam im baš mogla i reći za to – uz osmeh je rekla Nikolina.

Tony Cetinski koji je među prvima preslušao album izdvojio je pesmu Svakodnevna žena, koju je Vanna sama napisala.

-Sviđa mi se njen rukopis, to je baš ona – rekao je Tony, dok je Vannina kćerkica Jana kao svoje favorite izdvojila 7 minuta i naslovnu pesmu.

-Sjaj je vrlo dirljiva pesma, moja ju je mama napisala i super je refren – rekla je mala Jana.

Viktor Drago bio je zadužen za Vannin vizualni identitet, a rekao je da se na snimanju dobila potpuna emocija na fotografijama, te da je photoshop korišten u minimalnoj dozi. Neno Belan našalio se da je pokušao da peva kao ona, a kad mu nije uspelo napravio je pesmu Ka Vanna uz koju se mnogi vesele i raduju, a Remi iz Elementala priznala je da ju je Vanna iznenadila kao uverljiva reperka, te da su njih dve repovale u ET-ju ne bi im se nazirao kraj.

Povezana vest:  Potpisivanje diskova Crvene jabuke

Ono što je najvažnije album su sjajno dočekali Vannini obožavatelji, koji nisu mogli prestati hvaliti nove pesme.

-Hvala svima. Ovo su super trenuci u mome poslu. Bio je ovo jedan od onih najboljih dana – kazala je Vanna i najavila da Sjaj konačno možete pronaći u prodaji.