INOPARTNERS_Vida alertaNastup grupe Inopartners u klubu Kuglaš 24. decembra

 

Sve popularniji beogradski bend INOPARTNERS nastupiće u petak, 24. decembra u klubu Kuglas, Đušina 5.

Pored dobre svirke u kojoj grupa Inopartners neguje specifičan stil kombinujući različite žanrove od roka, regea, fanka, do pank i elektro zvuka, pevajući na engleskom, španskom, italijanskom i francuskom jeziku, najvatrenije ljubiteljke benda imaće priliku da pokažu svoje plesačko umeće i dobiju mogućnost da učestvuju u njihovom novom spotu za numeru „Boys and Girls“ čije je snimanje u toku.

Povezana vest:  Vajtsnejk bolji od Britni Spirs

Grupa INOPARTNERS snimila je dva albuma. Za svoj prvenac „Vida Alerta“ objavljen krajem 2007. godine dobila je prestižnu GrIndie Award nagradu za pop album godine 2008. koju dodeljuje najpoznatija ineternet radio stanica Radio Indie. Na albumu su se pored naslovne posebno izdvojile i numere „If I Call You“, „Doloresa“ i „Trip to Calcuta“.

Povezana vest:  Džej Zi najbolji hiphoper

Sa singlom „Hey Love“ sa njihovog drugog albuma „Electro Tapas“ objavljenog krajem 2009. godine, nasli su se u polufinalu BBC-evog prestiznog takmičenja UK Songwriting Contest. Pored pomenute, na albumu se izdvajaju i „On the Move“, „Boys and Girls“, „To Feel“.

Mastering albuma „Electro Tapas“ je uradio cuveni engleski sound inzenjer Steve Kitch, najpoznatiji po producentskom radu za grupu Scouting for Girls.

Povezana vest:  Pevačica Fergi Žena godine

Oba albuma snimljena su pod okriljem njihovog studija i sopstvene nezavisne izdavačke kuće Lothorien, a njihovi svetski distributeri su CD Baby u Americi i Radio Chango u Spaniji.

Koncert u klubu Kuglaš počinje u 22.00, a ulaznice po ceni od 200 dinara kupuju se pred nastup benda.