sarsPREDNOVOGODIŠNJI MTV PARTY U SHOPPING CENTRU UŠĆE


Predstavljanje novog albuma sastava S.A.R.S. – „Perspektiva“ 30.decembra od 15h do 20h

MTV i Shopping Center UŠĆE predstavljaju prednovogodišnji MTV party i promociju novog albuma beogradskog benda S.A.R.S., u četvrtak, 30. decembra od 15:00 do 20:00h u holu šoping centra UŠĆE. Pored mini koncerta zakazanog za 17:00 na kojem će bend S.A.R.S. predstaviti neke od pesama sa novog albuma Perspektiva, posetioce UŠĆA zabavljaće i DJ Prema uz hitove koje rado slušate na MTV-ju. Muzički program biće upotpunjen zabavnim elementima koji će ovaj prednovogodišnji MTV party učiniti nezaboravnim!

Povezana vest:  Guardian proglasio Summer3p jednim od najživopisnijih festivala u Evropi

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Naime, ukoliko tačno u ponoć novogodišnje noći, 31. decembra, posetite sajt mtv.rs – možete potpuno besplatno da preuzmete novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom ’’Perspektiva’’!

Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a  ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV.

Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). Članovi benda S.A.R.S. ne kriju entuzijazam povodom saradnje sa MTV-jem i objavljivanja drugog studijskog  izdanja: „Prezadovoljan sam novim albumom i biće mi drago ako publika bude isto tako odreagovala! Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno“, rekao je frontmen Žarko.

Povezana vest:  Šakira večeras u Beogradskoj areni

Bend S.A.R.S. nastao je u martu 2006. godine u Beogradu, a njihova prva pesma pod nazivom „Budjav lebac“ ubrzo nakon postavljanja na internet postaje poseban sociološki i kulturološki fenomen po neverovatnoj popularnosti na prostoru Srbije i šire.

Dve godine kasnije Skaj Vikler producira njihov prvi album pod nazivom „S.A.R.S.“  koji je 2009. godine objavljen za PGP. Od izdavanja debi albuma pa do danas, bend se ustoličio kao jedna od najvažnijih pojava ne regionalnoj muzičkoj sceni. Novi album nastavio je da obiluje socijalno angažovanim temama uz neizbežno „šaranje“ kroz razne muzičke žanrove.

Povezana vest:  Otvaranje sezone na Adi uz besplatan koncert Kikija i Pilota