vlatko_i_stefan_koncert_2010 (3)Besplatan mini koncert Vlatka i Stefana u Ušće SC

 

U susret novogodišnjim praznicima i božićnim radostima u UŠĆE Shopping Centru počela je sezona velikih zimskih rasprodaja koje će trajati do 15. februara 2011. Svi posetioci UŠĆE SC uživaće u vreme praznika u prijatnoj i veseloj atmosferi omiljene šoping destinacije i u bogatoj ponudi brojnih prodavnica koje uz popuste, akcije i poklone uz kupovinu nude i brojne pogodne načine plaćanja.

U saradnji sa magazinom Story, UŠĆE je za sve posetioce rezervisao petak 24. decembar za  Late night shopping pod nazivom “UŠĆE Christmas Story”, manifestaciju koja će uz najavu zimskih rasprodaja sa sjajnim popustima i idejama za novogodišnju kupovinu imati i zabavni karakter. Tako će svi prodajno-uslužni objekti u UŠĆE SC te večeri biti otvoreni sve do ponoći, a pored astro i make-up kutka, biće organizovana i nagradna igra sa izborom za najbolji novogodišnji  poklon kupljen u UŠĆU uz sjajne nagrade!

Povezana vest:  Selenini prijatelji: Zbog Džastina je prolila mnogo suza

U okviru iste prednovogodišnje večeri dobrog šopinga (24. decembar) koji će trajati do kasno u noć, posebno mesto će imati besplatan mini koncert Stefana Milenkovića i Vlatka Stefanovskog, sa početkom u 19 sati. Nakon toga, posetioci će uživati u nastupima DJ Mirka i DJ MEEX-a, a poslednji u nizu iznenađenja biće koncert popularnog benda Sevdah Baby koji počinje u 21h.

Povezana vest:  Samostalni referenti za 25. januar u DOB-u najavljuju odličan provod i SKAkanje bez prestanka!

UŠĆE SC, kao novi centar grada koji je pored mesta kupovine postao i mesto zabave, organizuje niz akcija kako bi se posetioci zabavili, razveselili i dodatno uživali. Tako se na novogodišnjoj bini u prizemlju svakog vikenda organizuju razni novogodišnji programi za decu poput nastupa dečijih horova, druženja sa Deda Mrazom, pozorišnih predstava i humanitarnih dečjih crtaonica, a za sve ljubitelje zimske rekreacije tu je i besplatno klizalište ispred samog centra sa dodatnom stazom za karling, a uskoro će biti otvoren i Dečiji grad ispred istočnog ulaza u centar.

Povezana vest:  Stiven Tajler u Aerosmitu, najavljena turneja

Četvrtak, 30. decembra, od 15-20h UŠĆE SC i MTV organizuju prednovogodišnje muzičko zagrevanje sa nastupom DJ-a i najvećim MTV hitovima, brejkdensera, mađioničara i drugih zabavljača, a kao posebno iznenađenje za posetioce UŠĆE SC je najavilo i nastup grupe S.A.R.S. koja će sa početkom u 17h imati promociju albuma Perspektiva.

PHOTO: ataimages.rs