mtv_logoDemanti MTV-ja povodom najava da MTV plaća spot Nataši Bekvalac


 

U srpskim medijima se pojavila vest da će MTV snimiti spot za Natašu Bekvalac, ali po o zna koji put se pokazalo da pojedini mediji okušavaju senzacionalnim naslovima da privuku čitaoce. MTV se oglasio i demantovao najavu koju vam mi prenosimo u celini

Povezana vest:  Davor Radolfi i Ritmo Loco u Beogradu na prvi dan proleća

 

Povodom informacije koju su danas, 23. decembra, preneli beogradski mediji, a u kojoj se tvrdi da će MTV snimiti spot za Natašu Bekvalac, MTV demantuje da će doći do takvog vida saradnje.

Jedini spot koji MTV planira da snimi je spot za ovogodišnjeg pobednika Demofesta, beogradski bend Threesome. Ovo je partnerstvo koje je pre godinu dana MTV započeo sa Demofestom iz Banjaluke, kao najvećim regionalnim takmičenjem demo bendova, i od 2009. godine pobednički bend ovog festivala kao nagradu dobija snimanje spota u produkciji MTV-ja.

Povezana vest:  LAA predstavlja: Bullet For My Valentine 12. februara 2022. u Zagrebu

 

MTV je do sada snimio samo jedan spot u svojoj produkciji i to za pobednike Demofesta 2009. godine, zagrebački alternativni rock bend Propaghanda, za pesmu „Osjeti to u kostima“ koji je premijerno prikazan na MTV kanalu.

 

MTV će nastaviti saradnju sa Demofestom iz Banjaluke, kao najboljim i najozbiljnijim festivalom demo bendova, i najavljuje da će i u 2011. godinini ponovo podržati ovaj festival i pobedničkom bendu snimiti spot u svojoj produkciji.

Povezana vest:  Carl Cox i Maceo Plex u specijalnom b2b setu ispisuju nove stranice klabing istorije na Exitu!

 

U Beogradu, 
23. decembar 2010. godine 
Kancelarija regionalnog MTV-ja