Cola 5Najava zagrebačkog spektakla – Zdravko čolić raspevao vruć Dubai i Novaka Đokovića

Vladar regionalne muzičke scene Zdravko Čolić nastupio je ovog vikenda na prekrasnoj plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta a svojim bezvremenskim pesmama razgalio je srca i raspevao gotovo dve hiljade ljudi.

Cola 44Koncert naziva „Love in Dubai“ privukao je Čoline obožavatelje sa svih strana sveta. U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dhabija i Katara, ali i Švedske, Turske i Amerike kao i brojni iseljenici iz cele bivše države. Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz našeg regiona održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam muzičar.
-Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku nastupiti ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su pristigli sa svih strana sveta. Prošle sam godine prvi put posetio Dubai s porodicom, a vrlo rado sam se odazvao pozivu organizatora da održimo koncert u ovom zanimljivom i egzotičnom gradu u kojem se sve odvija nezamislivo brzo – izjavio je Zdravko Čolić nakon koncerta u Dubaiu te dodao: – Iskoristiću preostalo vreme ovde i obići sa porodcom sve lepote grada, a uputićemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čeka nas veliki koncert u zagrebačkoj Areni kojem se posebno radujemo.
Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji teniser sveta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata Marka, te prijatelja tenisera Marca Stillitana kojeg se povezivalo sa jednom od najlepših teniserki sveta Anom Ivanović. Nastup u Dubaiju bio je najbolji uvod i poslednja priprema za veliki koncert koji će Zdravko Čolić održati u zagrebačkoj Areni 07. marta povodom Dana žena.

Povezana vest:  ELEKTRIČNI ORGAZAM NAJAVLJUJE 2 SATA SVIRKE NA KONCERTU 9. DECEMBRA U DOMU OMLADINE!