2Pac_2012_Coachella

Omaž Tupak Šakuru na festivalu ‘Koačela“
 
Poznati reperi Doktor Dre i Snup Dog na kratko su “oživeli“ poznatog repera Tupk Šakura na festivalu “Koačela“ u Kaliforniji pojavivši se na sceni sa njegovim hologramom u prirodnoj veličini.
Doktor Dre je odlučio da na taj način oda počast preminulom reperu koji je ubijen 1996. godine.
Figura Tupaka koja se pojavila se na sceni izazvala je muk među publikom koja nije mogla da veruje svojim očima šta se događa, prenosi Rojters.
Reperov holohram “izveo“ je “Hail Mary“ i “2 of Amerikaz Most wanted“ sa Snup Dogom pre nego što je isčezao ostavljajući publiku u čudu.
Doktor Dre i Snup Dog imali su mnogo iznenađenja na svom nastupu, uključujući i pojavljivanje repera kao što je Eminem koji je izveo “I Need A Doctor“, “Forget About Dre“ i “Till I Collapse“ sa Doktorom Dreom i Fifti Sent koji je izveo svoj hit “In da Club“.
Reperu Nejt Dogu, koji je preminuo prošle godine, takođe su Snup Dog i Doktor Dre odali počast putem montiranih fotografija i izvođenja numere “Ain’t No Fun“ zajedno sa Voren Džijem i Kuruptom i drugima koji su sarađivali sa Nejt Dogom tokom svoje karijere.
Festival “Koačela“, koji je nastao 1999. godine, poseti više od 100.000 ljudi, a redovni posetioci su i Rijana, Kejti Peri, Tejlor Svift, Sijena Miler, Paris Hilton i mnogi drugi.
Festival se ove godine održava tokom dva vikenda – od 13. do 15. aprila i od 20. do 22. aprila. Na festivalu ove godine nastupaju „Arctic Monkeys“, „Bon Iver“, Dejvid Geta, „Florence and the Machine“, Gotje, Rijana, Kejti Peri, „The Hives“ i mnogi drugi.

 

Povezana vest:  Umro Den Pik osnivač grupe Amerika