ekrem_jevricFARMA 3. SEZONA

 

Ekrem opet napravi problem: zaboravio da zatvori vrata, ovce i živina se razbežali po dvorištu

 

Ekrem je založio vatru u kuhinji. Otišao je do WC-a, međutim, kako je muški bio zauzet, on je ušao u ženski WC. Kasnije je on pričao o tome kako je zaboravio da zatvori vrata od tora, pa su ovce i živina izašli u dvorište. Pošto nije uspeo da ih vrati nazad, jer mu „bježu“, otišao je u krevet. Marijan je tek pošto je ustao namamio ovce hranom nazad u tor.

Zorana je prokomentarisala da Katarina lepo peva, ali da je ostala na Farmi toliko dugo samo zbog toga što je sa Banetom, dok je za Cobeta rekla da Grand može biti ponosan na njega. Za Katarinu je rekla da je kao ličnost pokazala neke osobine kao što su nekolegijalnost i lenjost. Jasmina je uvek, posle žurke, ostajala da čisti, dok joj nijedna od njenih drugarica nije pomogla.

Zorana i Limen su pričali o izboru sluga. Zorana je zaključila da, ako je neko zaslužio štapić, onda je to Eva, ali se dvoumi da li da joj da štapić jer Eva to i priželjkuje. Limen je obećao da Eva od njega neće dobiti štapić. Rekao je da se ona javila za slugu da bi opet napravila od sebe žrtvu jer joj nije pravo što je Marijan postao prvi finalista.

Počeo je sastanak koji je sazvao gazda Baki po dolasku sa pijace. Baki je pričao kako je morao da trampi svoj donji veš da bi dobili nešto malo namirnica. Ekrem je na sastanku priznao krivicu za beg ovaca i živine. On se izvinio farmerima i u svoju odbranu izjavio da se prvo plašio da kaže Marijanu šta je uradio, a da se posle napio tako da je zaboravio. Da ne bi svi farmeri bili kažnjeni, Baki mu je odredio kaznu da do kraja njegovog mandata Ekrem mora da riba WC svaki dan i da ne zapostavi zadatak koji je do sada imao, a to je sečenje drva sa ostalim muškarcima.

Povezana vest:  SVE EPIZODE PRVE REGIONALNE HBO EUROPE SERIJE „USPEH“ OD 6. JANUARA NA HBO GO-u

Većina farmera je u dvorištu komentarisala Evinu taktiku vezanu za izbor sluga. Baki je rekao da mu je našla slabu tačku i da nije mogao da je odbije, pa je na kraju morao da je stavi za slugu. Zorana je rekla da ako Eva ne dobije štapiće ide direktno u finale. Dodala je i to da je Eva veliki dramaturg.

Katarina i Jasmina su ćaskale na klupi napolju. Jasmina je rekla da je niko do sada nije pozitivno iznenadio kao ličnost. Katarina je mislila da bi Marijan bio kompletan da nije namćor, posesivan i da više sluša ostale farmere. Za Peju je rekla da je duhovit, ali i zlobica i da se to provlači kroz taj njegov humor. Jamsina se složila sa njom. Katarina se osvrnula na prijateljstvo sa Jasminom. Zaključila je da se njih dve razumeju bez reči.

Katarina joj je rekla da joj je krivo što se protekle večeri naljutila na nju. Jasmina je rekla da je razume i da je sve u redu. Katarina je objasnila Jasmini zašto je prethodnog dana želela da napusti Farmu. Ona je čula razne priče i da je to navelo da prepusti pobedu ostalima kada su već spremi toliko daleko da idu. Jasmina je čula kako je Peja nagovarao Bakija da stavi Katarinu za slugu jer će ona dobiti više štapića, tako da on ide u finale.

Povezana vest:  Piknik kod Henging roka

Jasmina, Bane i Peja su šetali po dvorištu. Jasmina je prebacila Peji jer je prethodne večeri na žurci previše popio. On je rekao da je želeo da se ljubi s njom ali se plašio da će ga odbiti. Jasmina je otišla. Bane je za Jasminu rekao da je dala neki poseban šmek sveu. Peja je rekao da mu je bilo smešno kada je rekla da se začudila koliko se dobro uklapa u društvo.

Bane je tražio kafu od Katarine. Katarina je prokomentarisala da očekuje komentar o kafi kada je proba. Vendi je rekla Evi da mu je Katarina posolila kafu. Eva je rekla da bi na njegovom mestu ćutala i popila kafu. Bane je došao u kuhinju kod Katarine i zagrlio je u znak protesta zbog slane kafe. Ona je pokušala da pobegne, međutim nije uspela.

Ekrem je pozdravljao svu rodbinu i prijatelje. Između ostalog, pozdravio je i „Vendinog muža“. Rekao mu je da mu je žena divna i da je sve što radi samo šou. Vendi je rekla da će ona to sama uraditi kada izađe.

Povezana vest:  Povratak "Teletabisa"

Vendi, Baki, Ekrem i Eva su u kuhinji. Baki je namerno zbog Ekrema rekao da je Vendi zgodna i da dođe kod njega u gazdinu kuću da bi oribala pod. Ona se nasmejala i rekla mu da ne radi to zbog Ekrema. Zajedno su izašli na trem, a kada su odmakli, Ekrem je pošao za njima.

Farmerima je stiglo pismo u kome je rečeno svaki farmer mora da odgovori na četiri pitanja:

1. Ko treba da napusti farmu i ko ne zasluzuje da bude finalista?

2. Koji farmer zaslužuje da pobedi?

3. Koga bi od starih farmera voleli da vide kao goste?

4. Koga nikako ne bi voleli da vide kao goste od starih farmera?

Odgovori su bili sledeći:

Bane 1. Eva 2. Eva 3. Jelena 4. Paroški

Eva 1. Zorana 2. Zorana 3. Natalija 4. Paroški

Vendi 1. Marijan 2. Marijan 3. Boki 4. Jelena

Katraina 1. Limen 2. Limen 3. Jelena 4. Renato

Ekrem 1. Eva 2. Vendi 3. Čeda 4. Tina

Marijan 1. Vendi 2. Vendi 3. Irena 4. Boki

Bata 1. Katarina 2. Jasmina 3. Zlata 4. Sanja R.

Jasmina Ana 1.Eva 2.Eva 3.Aca 4.Boki

Limen 1. Katarina 2. Vendi 3. Tina 4. Irena

Jovana 1. Jasmina Ana 2. Katarina 3. Zlata 4. Sanja R.

Peja 1. Katarina 2. Katarina 3. Hasan 4. Zlata

Zorana 1. Vendi 2. Vendi 3. Aca 4. Sanja R.

Baki -1.Jasmina Ana 2. Katarina 3.Natalija 4.Paroški