Eiza GonzalezŠta je Eiza Gonzalez spremna da učini za karijeru?

Kako se šuška, 24-godišnja zvezda meksičke sapunice ‘Prava ljubav’, Eiza Gonzalez, za koju se pričalo da je u vezi s Liamom Hemsworthom, bivšim dečkom Miley Cyrus, navodno je naručila da je se snimi s mladim glumcem kako bi skrenula pažnju na sebe i domogla se toliko željenog Hollywooda.
Eiza se prošlog leta preselila se u Los Anđeles odlučivši da se ne vraća kući dok ne uspe.
Ambicioznoj Eizi, čija je majka poznata meksička manekenka Glenda Reyna, Meksiko je postao premalen i sad želi da se dokaže i u SAD-u. A čini se da je zgodnu priliku videla u Liamu Hemsworthu koji je upravo tada prekinuo vezu s Miley. Eiza se s njime družila na nekoliko žurki i ubrzo se počelo pisati o novom slavnom ‘paru’.
Lepotan iz hit filmskog serijala ‘Igre gladi’ brzo je demantovao vezu s Eizom. Kako su objavili američki mediji, glumac je saznao da je fotografe naručila upravo meksička starleta. Budući da je njeno ime bilo na svim naslovnicama, za Eizu se odmah pročulo.
Nedugo potom počelo se pričati i o njenim plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, ali priznala je samo korekciju nosa. Hoće li uspeti u svom pohodu u showbizz u SAD-u, ostaje da se vidi.

Povezana vest:  FARMA 2010, Raspravama nikad kraja