03 true blood 701 08HBO S PONOSOM PREDSTAVLJA SEDMU I POSLJEDNJU SEZONU SERIJE IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE „PRAVA KRV“
 
Premium filmski kanal HBO sa ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru 7. i poslednje sezone serije iz originalne HBO produkcije „Prava krv“, koja 23. juna stiže ekskluzivno na HBO GO, samo nekoliko sati nakon američke premijere. Serija je od 23. juna dostupna i putem usluge HBO On Demand a premijera na HBO kanalu je 27. juna u 21.05h.
Ove godine sezona počinje borbom između podivljalih vampira zaraženih hepatitisom V i njihovih žrtava iz Bon Tama, pripremajući podlogu za jeziva razrešenja za Suki, Bila, Erika, Džejsona, Sema, Alsida, Taru njihove ljudske/vampirske saveznike i neprijatelje. Kao što ćemo videti, neke od omiljenih likova zadesiće tužna sudbina, dok će ostali prevariti smrt (pravu i onu drugu) da bi stvorili srećne odnose koji će iznenaditi, ali na kraju i zadovoljiti obožavaoce. Kreator serije, zasnovanoj na bestseler romanima Šarlin Haris, je Alan Bol, a glumačka ekipa je „u starom sastavu“: Rajan Kventin (kao Džejson Stekhaus),, Rutina Vesli (Tara), Kris Bauer (Endi), Nilsen Elis (Lafajet), Debora En Vol (Džesika), Kristin Bauer van Straten (Pam) i mnogi drugi.
Prva epizoda Prave krvi VII će u periodu od 23. juna do 22. jula biti dostupna besplatno svim gledaocima u Srbiji putem internet usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete www.hbogo.rs moći će da uživaju u hit-seriji „Prava krv“.
Epizode u junu:
Epizoda 1
Vreme emitovnja: od 23. juna na HBO GO-u i HBO OD-u
Petak, 27. juna u 21:05h na HBO-u
Banda neobuzdanih vampira zaraženih hepatitisom V rastura zajedničko okupljanje ljudi i vampira kod Belflera, sa šokantnim posledicama. Dok Suki (Ana Pakvin) pokušava da pobegne od optužbi da je kriva za haos koji je nastao u Bon Tamu, nastavlja se plan „jedan vampir za svakog čoveka“. Uprkos pobuni osvetnika koju predvodi sirovina Vins (Bret Rikabi), Bilu (Stiven Mojer) stiže pomoć iz neočekivanog izvora.
Scenario: Anđela Robinson; Režija: Stiven Mojer
Epizoda 2
Vreme emitovnja: od 30. juna na HBO GO-u i HBO OD-u
Petak, 4. jula u 21:05h na HBO-u
Troje talaca zarobljenih tokom napada na Belflers očekuju da ih poznato lice oslobodi od zaraženih vampira. Suki i Džejson (Rajan Kvanten) odlaze u obližnji grad Sent Alis, gde u dnevniku mlade žene pronalaze tragove o potencijalnoj sudbini Bon Tama. Nakon što ju je Lafajet (Nelsan Elis) oterao, očajna Leti Mej (Adina Porter) se okreće Vili (Amelija Rouz Bler) u pokušaju da otkrije više o porodičnoj prošlosti. Vins dovodi svoju osvetničku bandu u opasnu situaciju. Pemina (Kristin Bauer van Straten) potraga za njenim tvorcem dovodi je na poznato mesto.
Scenario Kejt Barnou; Režija: Hauard Duč.
Povezana vest:  Nekadašnji studenti političkih nauka dominirali u Poteri! Pao drugi milion u novoj sezoni!