vujosevic zeleznikVujošević: Publika je imala razloga da dođe na utakmicu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Radničkim da su dva tima odigrala kvalitetnu utakmicu i da je publika imala razloga da dođe u dvoranu Jezero.
Partizan je večeras u Kragujevcu pobedio sa 86:75 i plasirao se u finale plej-ofa Superlige Srbije ukupnim rezultatom 2:0 u polufinalnoj seriji protiv Radničkog.
-Mislim da je publika videla dobru košarku. Zadovoljan sam velikom delom današnje utakmice, nije lako protiv Radničkog, to je ekipa koja igra lako, bez imperativa, i jako dobro u šutu. Čestitam momcima na uspehu, ali i protivnicima na veoma dobroj igri i posvećenosti timu, jer su imali karakter i izgurali do kraja uz sve finansijske problem – izjavio je Vujošević za klupski sajt.
On je dodao da zna kakva je situacija Kragujevčana, jer je Partizan „praktično u istoj“.
-Znam koliko je teško napraviti rezultat sa ekipom koja nije plaćena. Mi smo pobedili odličnog protivnika, koji već godinama igra Jadransku ligu, i mislim da je publika imala razloga da dođe večeras. Zahvalan sam našim navijačima, i u Kragujevcu i onima koji dođu iz Beograda i podrzze nas, jako nam je bitno njihovo prisustvo i njihova podrška. Večeras prisutni imali su priliku da uzzivaju u dobroj košarci zahvaljujucji i Partizanu i Radničkom – zaključio je Vujošević.
Partizan u odbrani titule čeka pobednika drugog polufinala između Crvene zvezde i Mega Vizure.
Crveno-beli u polufinalnoj seriji vode sa 1:0, a drugi meč na programu je sutra od 20 sati u novobeogradskoj Hali sportova.

Povezana vest:  EP LITVANIJA 2011, Makedonaci bolji od reprezentacije BiH