Još od „malih nogu“ maštale su o preduzetništvu, a kao muzičarke na prvom mestu, smatrale su da pomalo imaju talenat i za biznis. Milica Grujić i Nina Birač, kume i poslovne saradnice, zaključile su da je ovom tržištu potrebna jedna agencija u kojoj ce se naći veliki izbor različitih ansambala koji će biti pogodni za nastupe na venčanjima, krštenjima, korporativnim i drugim proslavama. Vođene tom idejom, a potkovne trinaestogodišnjim iskustvom u kvartetu „Habanera“, odlučile su da otvore i agenciju pod nazivom „Ventartly“, čiji je zadatak da odgovori potrebama ljudi koji tragaju za pravim muzičkim sadržajem.

Mi nismo u onom delu priče o kome se govori o bendu, ako izuzmemo DJ-a. Kod nas ćete naći muziku koja će dati „final touch“ vašem venčanju ili proslavi, ističe Milica.
@ventartly u svojoj ponudi ima 10 ansambala- sa harfom, gitarom, violinom, električnom violinom…U pitanju su solo instrumenti, dua, tria i kvartet, koji izvode pop i rock obrade. Svaki od sastava može se pohvaliti sjajnim vizuelnim identitetom, profesionalnim pristupom i muzičkim kvalitetom.
Kada govorimo o uvodnoj muzici na venčanju, nešto nesvakidašnje bi svakako bila kombinacija harfe i violine. Takođe, za izlazak torte predlažemo električnu violinu koja bi nastupila sa DJ-em, te bi na jedinstven način napravila zanimljiv presek i podigla atmosferu. Ukoliko je reč o korporativnoj ili poslovnoj proslavi gde je akcenat na razgovoru među saradnicima, mi smo podobni i za celovečernji nastup- muzika koju izvodimo je nenametljiva i prijatna, odnosno idealna podloga za dobro ugovaranje budućih saradnji, objašnjava Nina.
Svaki ansambl daje svoj jedinstveni vizuelni pečat, uklapa se u sam ambijent događaja, a muzika koju oni izvode je prepoznatljiva i popularna, bazirana na pop, rock i filmskim temama. A ovih dana, kada su mnoge proslave otkazane ili odložene, šarmantne muzičarke i njihove kolege redovno izbacuju različite snimke uz kućnog ambijenta, smatrajući da je muzika lekovita i tokom vanrednog stanja.
Sve nas je zatekao ovaj nevidljivi neprijatelj zvani COVID 19 i svi smo se našli u „nebranom grožđu“. Nikome nije lako i svako na svoj način pokušava da prevaziđe datu situaciju. Mi smo shvatili da ljudima možemo barem malo pomoći u toj borbi tako što ćemo im prezentovati lepu muziku i tako im slati pozitivnu energiju i osmehe, kaže Milica, uz savet da misli fokusiramo na one lepe trenutke koji će neminovno doći.
Ako imate bilo kakve nedoumice vezano za muziku za vaše venčanje, rođendane ili neku drugu proslavu, treba vam savet ili inspiracija, ili prosto želite da uživate uz dobru muziku, posetite sajt http://www.ventartly.com/ , gde vas čekaju brojne korisne informacije koje su ove vredne devojke pripremile. I svakako, ukoliko ste  ovih dana željni dobre muzike, možete pratiti njihove Instagram i Facebook profile.
Povezana vest:  Selena Gomez: Nisam bila popularna u školi