Massimo_01

MTV PREMIJERA: MASSIMO – “TIŠINA”
 
Pesma „Tišina“, koja je u protekla dva meseca osvojila radio stanice, dobila je i videospot koji će premijerno biti prikazan na regionalnom MTV kanalu i web stranici mtv.rs, u ponedeljak, 18. juna u 20 sati.
Nakon izvanrednog uspeha spota za pesmu „Iz jednog pogleda“, ne čudi da je Massimo poverenje ponovno ukazao reditelju Radislavu Jovanovu Gonzu. Ni lokacije snimanja nisu slučajnost.
“Snimali smo na Kantridi, u jednom malom ribarskom zalivu, gde se nalaze živopisne kućice pod zaštitom UNESCO-a, u lepotici Opatiji snimali smo njenu klasu i šminku, a između njih je more koje predstavlja ‘Tišinu’. Pojedini kadrovi snimljeni su u hotelu Milenij, u kojem smo moja porodica i ja bili ugošćeni na Porinu i moram reći da su nam puno pomogli u organizaciji snimanja”, kaže Massimo i dodaje da je Gonzo reditelj koji izuzetno puno pažnje pridaje pripremi spota i upravo zato sve ispadne sjajno.
Kolorit, spontanost i pozitivnost glavne su odlike ovog spota u koji je utkano puno emocija i odlične atmosfere, koja jednostavno pršti iz svakog kadra.
U Opatiji je Massimo prošlog meseca održao koncert na prepunoj Ljetnoj pozornici, dok je u susednoj Rijeci osvojio četiri nagrade Porin za svoj novi studijski album „Dodirni me slučajno“, koji je izvrsno primljen kod publike, ali i muzičkih kritičara.

 

Povezana vest:  Crkva u Filipinima protiv Madone