Beogradska R&B, soul pevačica Iva Pletikosić aka Eeva je širu popularnost stekla izvodeći obradu pesme „On & On“ u šou programu „Ja imam talenat“. Nakon toga su usledili hvalospevi među kojima i kompliment direktno upućen od neo R&B super zvezde Erykahe Badu, autorke pomenute pesme.

Eeva se po svemu izdvojila prvenstveno raskošnim rasponom glasa, eksplozivnim izvođenjem svojih ali i pesama drugih autora. Kao deo ženskog sastava Beyoncé Tribute Band, Eeva je imala izuzetno upečatljive nastupe na festivalima širom regiona.

Povezana vest:  Pretprodaja karata za Nišville, zamena vaučera - od 5.jula

2014. godine objavila je debi album „Part Of The Plan“. Poslednjih godinu dana provodi na porodičnom imanju na obali hrvatskog primorja gde je u njenom kućnom studiju nastala pesma „Neki drugi dan“. Ovim singlom Eeva se u velikom stilu vraća na regionalnu muzičku scenu, pod okriljem etikete Honey Money Gang, izvodeći pesmu na srpskom jeziku:

Povezana vest:  Otvoren Banja Luka Fest: Marija Šerifović priredila najemotivniji koncert

Ovo je jedna od prvih pesama koje sam napisala na maternjem jeziku. Pevanje na srpskom je bila ideja koja me uvek nekako odbijala jer nikad nisam verovala da mogu kao autor zvučati jednako dobro kao na engleskom. Ove godine sam odlučila da se konačno suočim sa tim strahom i pokušam da se izrazim. Izuzetno sam zadovoljna rezultatom,“ izjavila je Eeva.

Povezana vest:  THE BEATSHAKERS I SAJSI MC PREDSTAVLJAJU SPOT ZA „DOŠLA SAM DA DAM", A WHO SEE FEAT. MAAT BANDY PORUČUJU „JA BIH"

Reč je vanserijskoj pesmi koja stoji rame uz rame sa vrhunskim dostignućima savremene svetske R&B produkcije.

Lejbel Honey Money Gang će singl „Neki drugi dan“ objaviti u digitalnom formatu ovog petka, 8. maja, i biće dostupan na svim relevantnim striming servisima.

Takođe, prateći video biće premijerno prikazan na YouTube kanalu Honey Money Gang u petak u 20 časova.