Novo izdanje Sky Wikluha pod nazivom „(Iz)Vanredni paket“ od danas je dostupno na svim relevantnim digitalnim platformama. Takođe, svoj primerak CD-a možete naručiti u pretprodaji na mascom.rs. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Album „(Iz)Vanredni paket“  baca novo svetlo na Wikluhova muzička interesovanja. U njegovim pesmama podjednako će se prepoznati ljubitelji soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Pored toga, album sadrži nekoliko živopisnih instrumentalnih formi.

Povezana vest:  Vikend iznenađenja na Freestyleru

Do sada objavljeni YouTube singlovi : „Vi ste plen„, „Ljubav„, „Ako ću za nešto da se borim„, „Kisha kesha“ i „Vas dve“ izazvali su veliko interesovanjie publike i medija.

Poslednjih deset godina Wikluh se posvetio soulu i nasleđu tog žanra, zadirući u dubine američkog bluza i gospela. Pesme sakupljene na albumu „(Iz)Vanredni paket“ nastale su u tom periodu i do sada nisu nikada objavljene.

Povezana vest:  Exit u najužem izboru za najbolji evropski festival

Uvek inovativan i svež, Wikluh pravi još jedan iskorak u svojoj karijeri potvrđujući sve hvalospeve koji ga prate poslednjih dvadeset godina.