aca_lukas_decembar_cifraAca Luksa, Aco Pejović i prijatelji skupili 8.107.000,00 dinara pomoći za Kraljevo!

 

Večeras je u Beogradskoj areni održan humanitarni koncert pod nazivom „Aca Lukas, Aco Pejović i prijatelji“. Sredstva skupljena na koncertu namenjena su obnovi Kraljeva posle strašnog zemljotresa., a skupljeno je neverovatnih 8.107.000,00 dinara!

seka_aleksic_decembar)2919 (2)Pred oko 15.000 ljudi, uglavnom mlađe populacije pojavili su se prvo poznati voditelj Vanja Bulić, koji je vodio program, a zatim su se publici obratili i zahvalili direktor glavnog organizatora ove manifestacije Saša Mirković (Beoton) i gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović.

Povezana vest:  Keša prekinula vladavinu Suzan Bojl na Bilbordovoj listi

Pevački deo otvorio je ko bi drugi do Aca Lukas, a prva pesma koja se čula bila je „Stani, stani Ibar vodo“. Posle su na scenu izašali Zoki Vujičić, Ivana Selakov, Saša Kovačević, Ana Kokić, Dejan Matić, Snežana Ðurišić, Saša Matić, Seka Aleksić, Aco Pejović i ponovo Aca Lukas.

Atmosfera u areni je zaista bila neverovatna, publika maksimalno raspevana i raspoložena da pomogne Kraljevu i Kraljevčanima.

Povezana vest:  MTV UNPLUGGED – ADAM LAMBERT

aca_pejovic (1)Muzičko veče zatvorio je naravno onaj ko je sve i zaopčeo – Aca Lukas. Pesmom „Lična karta“ Lukas je označio poslednje minute koncerta, dok se na video bimu video broj 8.107.000 dinara, koji je označio kolika će novčana sumu biti uplaćena na račun grada Kraljeva.

Humanitarni koncert organizovala je produkcijska kuća „Beoton“, Beogradska arena je prostor ustupila bez nadoknade, ista priča je i sa ozvučenjem i rasvetom, što samo pokazuje da u ovoj zemlji ima još dobrih i plemenitih duša i takvih se treba držati, jer nikada ne znate kakvi nas trenuci očekuju a ako imate podršku plemenitih osoba sve će biti mnogo lakše!

Povezana vest:  Friday music nights na kanalu MTV

PHOTO: ataimages.rs

OSTATAK FOTOGAFIJA MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI!

sasa_kovacevic (1)