Nakon niza singlova u protekle dve godine, Antonio Bratoš objavio je dugo očekivani prvi solo-album pod nazivom ”Normalno”, čiji izlazak prati novi singl i spot za pesmu ”Crni čaj”.

Na pitanje zašto baš ovaj naziv, Antonio odgovara u svom karakterističnom stilu: „Pa sad je novo normalno popularno kao izra a ovaj album je nov i normalan. Ustvari, sve je samo nije to.“

Sa albuma smo do sad čuli pesme ”Ti nisi”, ”Dobar akord”, ”Može bit’, a ne mora” ”Anananana”, koja je izašla pre dve godine, kao prvi singl u saradnji sa Zemljom Gruva.

Povezana vest:  Elton Džon pred oko 8.000 Beograđana

“Upravo ovaj novi singl je nastavak odlične saradnje sa mojim omiljenim bendom i ujedno meni najdraža pesma na albumu”, kaže Bratoš, “jer na jednostavan način opisuje kako se suprotnosti privlače dok ne dođu u ravnotežu. Normalno, nema jednog bez drugog.”

Tekst i muziku za sve pesme na albumu napisao je Antonio Bratoš, a realizacija celog projekta ostvarena je saradnjom sa zavidnim nizom producenata: Silvio Pasarić, Nikša Bratoš, Milovan Bošković, Toni Butigan, Domagoj Perišić, Ivan Mirković – Bambi, Jovan Antić i MKDSL, ali i zvezdanim gostovanjima: Zoe Kida, Konstrakta, Zemlja Gruva, Silver , Max Kochetov i Vladimir Milenković a tu su i ljudi koji su radili spotove: Matijas Knežević, Kosta Đuraković, Matko Zglav i Jure Paljetak.

Povezana vest:  RT RS želi učešće BiH na Pesmi Evrovizije 2013. godine

Bratoš kaže da promotivna turneja nije opcija, bar ne u skorije vreme, iz objektivnih razloga, ali da se svakako može očekivati nov studijski materijal i nastavak dosadašnje saradnje. “Veoma sam blagoslovljen što sam u životu imao priliku sarađivati sa svim ovim divnim ljudima. Svako od njih zna kakav je doprinos dao i koliko sam im zahvalan za saradnju i za pomoć u realizaciji celog projekta. Iskreno se radujem nekom sledećem materijalu.”

Povezana vest:  Doris Dragović sutra u Kombank areni

Izlazak albuma prati i spot za pesmu ”Crni čaj”, za koji režiju potpisuje Jure Paljetak.

Za muzički deo je zaslužna dobitna kombinacija Milovan Bošković i Antonio Bratoš, uz presudnu asistenciju Jovana Antića, ali i trubačke sekcije Zemlje Gruva, a tačka na “i” celog projekta je minimalistički tekst kojeg u duetu pevaju Antonio i Konstrakta.

Album „Normalno“ slušajte i na digitalnim servisima: https://backl.ink/142482991