Najveća balkanska zvezda dens muzike Inna, objavila je novi singl „Not My Baby“ koji je od danas dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama. Reč je o ekskluzivnom licencnom izdanju kompanije Mascom za teritoriju Srbije.

Inna je dobro poznata ovdašnjoj dens komuni. Inicijalna vest o njenom novom singlu je izazvala ogromno interesovanje medija koji prate zbivanja na EDM sceni. Play Radio, Top FM, AS FM, Radio 3, IDJTV, Toxic TV, Hej! Magazin pokazali su interesovanje i uvrstili Innu u pleyliste, nedeljne top liste ili ponudu svojih portala.

Povezana vest:  Nikada otkriveni detalji iz života Justina Biebera

Inna dolazi iz susedne Rumunije i za nešto više od deset godina uspela je da osvoji svet svojim šarmantnim vokalom i temperamentnim nastupima.

Dobitnica je nekoliko važnih muzičkih nagrada: „Balkan Music Awards“, „European Border Breakers Award“, „MTV Europe Music Awards“ i „Romanian Music Awards“. Inna je veliki borac za ljudska prava, učestvovala je u kampanjama protiv nasilja i podržava borbu za prava dece i LGBT populacije.

Povezana vest:  Na Danu bubnjara 13. februara nastupiće i glumci!

Singl „Not My Baby“ je zapaljivi letnji dens hit koji najavljuje Innin sedmi studijski album.

„Želela sam da se vratim svojim muzičkim korenima. Da se vratim klupskom zvuku i pesmama zbog kojih me publika zavolela,“ objašnjava Inna.

Video za pesmu „Not My Baby“ je već dostupan na YouTube kanalu i ostvario je preko šest miliona pregleda. Singl je danas objavljen kao digitalno izdanje, dostupno na svim striming servisima.

PHOTO: Stefan Dani