cvija_spot_balkanikaCvija, Balkanika i Andrej Ilić snimili spotove za pesme „ Đipaj“ i „Više nema te“

 

Miljenik tinjedžerki, RnB izvođač Stefan Cvijović Cvija bio je vredan ovih dana, pa je tako snimo čak dva spota koje uskoro očekujemo.

cvija_balkanikaCvija je svoje umeće i znajne udružio sa dobrim prijateljem Andrejem Ilićem i grupom Balkanika.

Sa grupom Balkanika urašen je spot za numeru „Đipaj“, a po slikama koje možete da vidite jasno nam je da se radi o ozbiljnoj produkciji i radu. U spotu je korišćeni stari „Baci“ automobil, vredan oko pola miliona evra. Devojke iz grupe Balkanika obučene su u stilu šezdesetih godina, a pratili su ih trubači koji su izgledali kao braća Bluz. Sanja jena sebi imao moderan smoking, dok je Cvija ostao u svom stilu oblačenja iz Sting Urban Store-a.

Povezana vest:  Nova pozornica na Sziget festivalu: Sziget Cirkus

Sanja Ilić je posle dužeg vremena odlučio da snimi spot jer mu se po njegovim rečima pesma izuzetno dopala, a insistirao je na saradnji sa mladim ljudima koji bi Balkanika stekla mlađu publiku i nov zvuk. Ovom pesmom i spotom spojen je etno i moderan zvuk, a do saradnje je došlo na inicijativu Sanjinog sina, Andreja Ilića, koji je režirao ovaj, ali i svoj spot sa Cvijom za pesmu „Više nema te“, koji će biti u crno-belom fazonu.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Sledeća faza takmičenja "kuće sudija"!

cvija_andrej