citroen-ds3Izabran je automobil godine 2011. u Srbiji – Citroen C3/DS3

 

Ovo je godina Citroena i Vitro Group. Citroen po celoj Evropi svojim modelima C3 i DS3 osvaja nagrade jednu za drugom, a ni Srbija nije izuzetak. Otvaranje šampanjca nakon nove vesti o izboru za Automobil godine došla je u Vitro Group kao kruna jedne sjajne godine, gledajući uslove u kojima se odvija tržišna utakmica.

 

U opšte poštovanom izboru Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije adut Citroena C3, uparen sa njegovim sportskim bratom u premijum segment DS3, pobedio je svoje konkurente i tako postao AUTOMOBIL GODINE 2011 U SRBIJI.

Povezana vest:  Peugeot takmičenje u dizajnu

 

Nakon nagrada koje dobijaju u mnogim zemljama u Evropi, posle neverovatne vesti (za one koji nisu seli u njega ili ga nisu vozili) da je Top Gear proglasio jednog Francuza – DS3 za Automobil godine i Najbolji mali automobil u Evropi, stigle su i nagrade u Srbiji. C3 je proglašen za Automobil godine u izboru čitalaca časopisa i posetilaca sajta Vrele Gume, zatim u izboru Žirija automobilskih novinara, kao i u zajedničkom izboru TV emisije ABS Show i sajta Autoblog.rs. Današnje, ujedno i najpoštovanije automobilsko priznanje u Srbiji, dolazi kao šlag na tortu neverovatno uspešne prve godine ovog izuzetnog vozila.

Povezana vest:  Haris Džinović, novi promoter Hyundai brenda za Srbiju

 

Sa dve “desetke”, od pet mogućih Citroen C3/DS3 osvojio je titulu ispred konkurenata poređanih iza u sledecem redosledu: Dacia Duster, Kia Sportage, Opel Meriva, BMV X3, Chevrolet Spark, Alfa Romeo Gulietta i Suzuki Svift. Žiri je radio u sastavu iskusnih znalaca: Aleksandar Andrić, Vladan Slavković, Dragan Milutinović, Zoran Samardžić i Zoran Plavšić.

 

Povezana vest:  Mazda2 – specijalna akcija za gradskog ljubimca

Treba očekivati da će titula AUTOMOBIL GODINE 2011 U SRBIJI biti dodatni motiv za nastavak veoma povoljnih uslova prodaje, koje već neko vreme uspešno sprovodi Vitro Group. Podsetimo da je akcijska cena ovog, i muškarcima i ženama jednako zanimljivog auta, sa veoma dobrom opremom 9.980 evra