Britanska pevačica Tara McDonald postigla je planetarni uspeh zahvaljujući singlovima „My My My“ (Armand Van Helden) i „Feel The Vibe“ (Axwell) u kojima je vokalno gostovala.

2014. godine ona osvaja nagradu „Voice Of The Year“ a Tarinu boju glasa magazin Rolling Stone opisuje kao „bela pevačica sa crnim glasom„. Usledile su saradnje sa izvođačima kao što su David Guetta, Snoop Dogg, Todd Terry.

Povezana vest:  Ove godine EXIT magija pokriva celu tvrđavu!

Dve godine kasnije, obradom pesme „I Need A Miracle“, Tara McDonald postiže veliki uspeh u Evropi a budući singlovi („Love Me“ i Taxxxi“) postavljaju je na vrh svih relevantnih dens top lista širom sveta.

Tokom pandemije Tara je reizdala svoj najveći hit u nekoliko potpuno novih verzija. Singl „I Need A Miracle“ u verziji 2020, je deo UNICEF-ove globalne kampanje za pomoć deci i porodicama čiji su životi ugroženi virusom COVID-19.

Povezana vest:  Dejvid Bouvi favorit za nagradu Merkjuri

Mascom će „I Need A Miracle – Remix“ EP objaviti kao digitalno licencno izdanje 12. juna i biće dostupan na svim relevantnim striming servisima.

Remiks koji izdvajamo za emitovanje na radio stanicama je predivna haus, disko verzija prikladno nazvana „Stay Home Remix“.