Samo 10-ak dana nakon puštanja u radijski etar, nova pesma Massima „Mali krug velikih ljudi“ postala je pravi hit. Numera koja najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od naših najznačajnijih muških vokala, danas je dobila i svoj video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza. Autor pesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Massimov hit „Nama se nikud ne žuri“, a pesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville”, Jure Ferine i Pavla Miholjevića.

Povezana vest:  Festival "Belgrade Calling" od 27. do 29. Juna, dolaze Ozi Ozborn, Džesi Džej, Faith No More, Public

 

„Ova pesma me je dirnula na prvu. Znate, ja nemam prava više da radim prosečne pesme, već samo poput ove, posebne. Pesma je nastala pre godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra, baš za mene i moj album“.

Spot odražava pozitivu pesme i predivne emocije koje oseća svaki čovek u krugu njemu posebnih ljudi.
„Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Ivan mi je pesmu poslao dosta pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, zemljotresa… kao da je mogao da nasluti da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije – mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih“ – rekao je Massimo.

Povezana vest:  Predstavljamo EP Branislave Joković Bane