Period uspešnih pojedinačnih projekata, Kristian Kostov je zaokružio EP izdanjem pod naslovom „Mood:“. Ove nedelje, svežinu na Universal Music Serbia plejlistu donosi upravo numera koja se na njemu našla – „Thinking“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Kao sedamnaestogodišnjak, Kristian Kostov je 2017. godine, predstavljajući Bugarsku na Pesmi Evrovizije zauzeo fantastično drugo mesto. Ipak, njegov uspeh sada je mnogo složeniji od toga, a možda i najveće dostignuće jeste što je velikom broju ljudi koji nisu verovali u njegovu muziku dokazao da su napravili grešku.

Povezana vest:  Lovestock Festival u Kaštelima objavio line-up za ovu godinu

Sa projektima koje je do sada radio otkrivao je deo po deo sebe, uvek jasno dajući do znanja šta je ono što ga inspiriše u tom trenutku. Ipak, potpuni uvid u svoju psihu daje na poslednjem izdanju – EP-u „Mood:“, čijih 6 numera iscrtavaju jasnu priču i prikazuju njegov dreamy i optimističan pristup muzici. Više puta na ovom mini albumu poigrao se ironijom, pa se kao najveselija pesma pojavljuje „Depressed on Wednesday“.

Povezana vest:  S.A.R.S. dobio Youtube priznanje

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Mladi autor rođen u Moskvi stigao je do velike publike u Evropi, počevši od njenih istočnih zemalja. Sada, njegovi slušaoci sežu daleko šire, a među saradnje Kristiana Kostova upisuju se imena kao što su Bebe Rexha,Demi Lovato i BTS.

Povezana vest:  “Novi dan”, singl i spot grupe The Lates

Slušaj „Mood:“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu! 

 PHOTO: Universal Music Serbia