Za poslednjim izdanjem koje nam je Drake predstavio – „Dark Lane Demo Tapes“, ovog petka stiže i novi singl. Saradnja „Laugh Now Cry Later“ na kojoj mu se pridružuje Lil Durk, naći će se na predstojećem albumu naziva „Certified Lover Boy“.

Sa novom trakom stigao je i video u kome Drake definitivno odlazi korak dalje, iako znamo da to nije lako reći kada je o njemu reč. Spot je kompletno snimljen u Nike sedištu u Oregonu, a reper je tom prilikom rešio da prikaže svoje sportske veštine, a nekima od njih se i nasmeje, upravo u skladu sa naslovom numere.

Povezana vest:  South Park vikend na MTV-ju!

Za takvu ideju i akcije idealno je imati partnere, a u Drake-ovom slučaju to su, ni manje ni više nego Kevin Durant, Odell Beckham Jr. i Marshawn Lynch, koji imaju svoja cameo pojavljivanja u spotu i čine da svi poželimo da zaigramo upravo sa njima, ako do sada već nismo.

Izdanje „Laugh Now Cry Later“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DrakeLNCL

Povezana vest:  Vođa Krida dogodine ponovo otac

PHOTO: Universal Music Serbia