Album grupe Električni orgazam „Gde smo sad?“ objavljen je pre dve godine. Po mišljenju publike i kritike proglašen je za jedan od najboljih rokenrol albuma u 2018. godini.

U pesmama na pomenutom izdanju bend se pozabavio ljubavnim odnosima koji u savremenom svetu postaju sve kompleksniji, dok se dobar deo albuma tiče otuđenja i distance što je sadržano u njegovom nazivu i naslovnoj temi. Na taj način ploča „Gde smo sad?“ je ponovo dobila na aktuelnosti.

Povezana vest:  LETU ŠTUKE i ĐORĐE MILJENOVIĆ – Koncertni spektakl u Barutani

Bend Električni orgazam je odlučio da ovaj period mirovanja iskoristi za afirmaciju nekih zaboravljenih pesama iz svoje bogate diskografije:

„Pošto ne možemo da sviramo koncerte i imamo višak slobodnog vremena, rešili smo da ga kreativno iskoristimo radeći lyric video spotove za pesme sa starih albuma koje nisu toliko bile izložene javnosti. U tom duhu smo sada napravili lyric video za pesmu „Duga topla noć“ sa našeg poslednjeg studijskog albuma „Gde smo sad?“, objasnio je Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma.

Povezana vest:  Novi rekord Šabačkog letnjeg festivala – više od 10000 posetilaca na ŠLF-u!

Video za pesmu „Duga topla noć“ možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu benda. To je ujedno i prilika da se podsetimo svih kvaliteta, potencijala, sviračke i autorske snage koju poseduje album „Gde smo sad?“ u izdanju Mascoma.

PHOTO: Wood