Jedinstvena knjiga Učim i igram se: Znamenite ličnosti je nezamenljiv edukativni kviz pomoću kog će vaše dete kroz igru i zabavu upoznati ljude koji su svojim životom i delima obeležili istoriju i razvoj čovečanstva i doprineli da svet danas izgleda ovako kakvim ga mi poznajemo.

Kutija sadrži pedeset karata, koje su koncipirane i prilagođene brzom i jednostavnom sticanju znanja i kreativnom i logičkom načinu mišljenja. Svaka karta ima poseban zadatak: asocijaciju, ponuđene odgovore, prepoznavanje. Rešavajte ih kroz igru sa članovima svoje porodice!

Povezana vest:  Ogroman uspeh knjige "Do viđenja!" - dvanaest nedelja prvo mesto na top-listi publicistike

Edukativne karte Učim i igram se: Znamenite ličnosti zamišljene su tako da se od dece ne očekuje da daju odgovor na svako pitanje, već da se kroz igru upoznaju s velikanima sveta i njihovim značajnim delima. Dete će se upoznati sa osnovnim podacima iz života ljudi koji su u velikoj meri oblikovali tokove svetske istorije, nauke i kulture, a sve to na zabavan i interaktivan način.

Povezana vest:  Pozorište na Terazijama - Repertoar za APRIL 2010.

Putem sajta www.vulkancic.rs naručite ovu jedinstvenu knjigu i omogućite svom detetu da već ovog leta kroz igru i zabavu stekne znanje koji će mu ostati za ceo život.