galijaDOČEK NOVE 2011

Na trgu nekoliko stotina Kruševljana dočekalo 2011.

 

Nekoliko stotina Kruševljana dočekalo je Novu godinu na Trgu kosovskih junaka s niškom grupom Galija i lokalnim rok bendovima Sinhro, Manitu i Zbunjeni sedativ. Malom odzivu Kruševljana verovatno je „kumovala“ veoma hladna noć sa temperaturom od minus 10 stepeni koju nisu uspeli da „pobede“ ni vruća rakija ni vatromet.

Povezana vest:  Ćetković, Predin, Lisac za Dan zaljubljenih

Građane je na Trgu u ponoć pozdravila predsednica Skupštine Kruševca Vesna Vesković, a predstavnici lokalne samouprave obišli su dežurne gradske službe, policiju, hitnu pomoć, vatrogasce i apoteku.

U pet minuta posle ponoći Kruševljani su dobili i prvog sugrađanina rođenog u 2011. godini. Marina Koturović iz Kruševca rodila je dečaka teškog 3,4 kilograma i dugačkog 50 centimetara. Inače, prednovogodišnji trenuci u gradskom porodilištu u Kruševcu protekli su veoma živo jer su u petnaest minuta pred ponoć rođene tri bebe.

Povezana vest:  ŽURKA FOAM FEST MUSIC FESTIVALA: SJAJNO MUZIČKO VEČE!

Gradski funkcioneri će danas u 13 sati posetiti porodilište I uručiti poklon vaučere u vrednosti od 100.000 dinara. Taj novac podeliće bebe rođene od ponoći do šest sati ujutru.