Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin, održaće tri koncerta u nizu 10, 11. i 12. oktobra u Kombank dvorani u Beogradu, najavili su danas organizatori.

Amira će se beogradskoj publici predstaviti u „maloj, lepoj, intimnoj“ postavci, prvi put u pratnji vrsnog harmonikaša Mustafe Šantića, koji je jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu „For Him And Her“, na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

Povezana vest:  Novi spot Lejdi Gage snimiće modni fotograf

„Mustafa je bivši član, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, sa kojim sam krenula u muzičke vode. Mi ćemo preneti samo jedan mali deo priče sa novog albuma. Otpevaćemo popriličan broj pesama, čak i neke od Tome i Silvane, možda, koje nismo stavili ovaj put na ploču. Naravno udarni nam je sevdah, tako da će Azra možda da zazvuči u nekom narodnjačkom filmu, a možda ćemo Azru ovaj put preskočiti“, najavljuje Amira.

Povezana vest:  DJ Dušan Lazović predstavlja Srbiju na Ibici!

Koncert u doba pandemije Kovid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani.

Amira naglašava da se „moramo se paziti“ i da to neće smetati.

„Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni 10 ili 50 metara“, kazala je Amira Medunjanin.

Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Povezana vest:  Tiveri Korporejšn u ponedeljak u BelExpo centru