S.A.R.S_1Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 6000 puta za samo 3 dana!

Prema rečima lidera benda S.A.R.S. Žarka, zajednička inicijativa regionalnog MTV-ja i benda S.A.R.S. naišla je na neočekivan odziv među brojnim fanovima iz celog regiona: „Očekivao sam veliku potražnju za albumom s obzirom da je prošlo dve godine od izdavanja prvog, ali sam zaista prijatno iznenađen činjenicom da je za samo tri dana album skinulo više od 6000 ljudi. Hvala svima na podršci!“.

Povezana vest:  Faith No More stižu na Exit!

Bubnjar benda Tihi ističe prednost ovog vida distribucije novog albuma: „S obzirom da opcija free download pruža mogućnost svima iz regiona, kao i ljudima širom sveta, da album skinu besplatno – sa ovim tempom preuzimanja možemo očekivati da će album do kraja meseca stići do ogromnog broja ljudi i zbog toga nam je veoma drago. S.A.R.S. će svojim nastupima u predstojećem periodu pokušati da opravda ukazano poverenje.“

Povezana vest:  Sedmi "Supernatural" festival 21. aprila

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da svoje fanove nagrade ovim nesvakidašnjim poklonom i tačno u ponoć novogodišnje noći novi album benda S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva postao je dostupan za besplatno preuzimanje na svim MTV-jevim sajtovima u regionu. Ujedno ovo je prvo album izdanje koje je MTV objavio na svom sajtu koje je dostupno za free download.

Povezana vest:  The Bite, Mooncage i Rulja Inc. 3. juna u Festu

Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). I na albumu Perspektiva možete da očekujete tekstove koji obiluju socijalno angažovanim temama uz neizbežno „šaranje“ kroz razne muzičke žanrove.