Gramophonedzie_03_2010_resizeGramofondžije na prvom mestu liste MTV Domaćica

 

Na prvom mestu liste „MTV Domaćica“ najboljih regionalnih spotova, prema ukupnom broju glasova i komentara publike na regionalnim MTV sajtovima, našao se bend „Gramofondžije“ sa pesmom „Why don’t you“. U saopštenju regionalnog MTV-a se navodi da je lista najboljih spotova i izvođača napravljena i na osnovu broja nedelja koje je pesma provela prva na top listi i koliko je nedelja ukupno bila na listi.

Na drugom mestu liste „MTV Domaćica“ našao se bend „Dubioza kolektiv“ sa pesmom „Valter“, a iza njih su bend „Konekt“ (Connect) sa pesmom „Šta me čeka“, Laka sa pesmom „Brko“, „Lilužame“ (Leeloojamais) sa singlom „Still I try“, Edo Majka (Maajka) sa numerom

Povezana vest:  Gibonni Acoustic 21. i 22. decembra u Sava centru

„Ove godine“, DŽiboni (Gibonni) sa pesmom „Zedam“, bend „Sevdah baby“ sa „Tri poljupca“ i Kandžija sa pesmom „Kriza“.

Na prvom mestu MTV liste Top 20 spotova svetske produkcije, našla se Lejdi Gaga (Lady Gaga) sa pesmom „Telephone“, a na listi su i Eminem i Riana (Rihanna) sa singlom „Love the way you lie“, DŽastin Biber (Justin Bieber) i Ludakris (Ludacris) sa pesmom „Baby“, Šakira (Shakira) sa numerom „Waka waka“, Mika sa pesmom „Not afraid“ . David Gueta (Guetta) sa pesmom „Memories“ se našao na prvom mestu MTV Dance Floor Chart, a na toj listi su i bend „Gramofondžije“, Stromaj (Stromae) i Ina (Inna).

Povezana vest:  TOM NOVY 5.DECEMBRA U DOMU OMLADINE

Neprikosnoveni vladar Hip Hop liste u 2010. godini bio je Eminem, koji je na toj listi proveo 47 nedelja sa tri svoja singla i dva single koje je snimio sa Drakom i Lil Vejnom (Wayn). Na prvom mestu MTV Rok liste našao se bend „30 Seconds To Mars“ sa pesmom „Closer to The Edge“ , a na listi su i Bon Žovi (Jovi) sa pesmom „Superman tonight“, bend „Linkin Park“ sa numerom „The Catalist“, kao i Ramštajn (Rammstein) sa pesmom „Haifisch“.

Povezana vest:  Paraf, Repetitor i Kralj Čačka su nova imena revijalnog dela sedmog Kontakta