sarsS.A.R.S. U MTV EXPRESS-u

 

Ove srede, 30. juna 2010. u 20h u emisiji MTV Express regionalnoj publici predstaviće se beogradski bend S.A.R.S.

Sveže amputirana ruka Satrianija (skraćeno S.A.R.S.) je muzički sastav iz Beograda. Bend su osnovali 2006. godine Aleksandar Luković – Lukac i Dragan Kovačević – Žabac. Njihova muzika je svojevrsna kombinacija poprokrege hip-hop i bluz muzike, sa elementima tradicionalnog srpskog folka U fuziji ovih muzičkih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda. S.A.R.S. je stekao veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije krajem 2007. sa svojim prvim singlom Buđav Lebac.

U martu 2009. snimili su prvi album za nacionalnu izdavačku kuću PGP RTS uz producentsku pomoć Đorđa Miljenovića (Skaj Viklera). Među gostima na ovom izdanju pojavljuju se, između ostalih, trombonista Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn), gitarista Aleksandar Sale Sedlar Bogoev, bubnjar Vladan Rajović (Kanda, Kodža i Nebojša). Istovremeno sa albumom, izašao je i animirani spot za pesmu Buđav lebac , koji je crtao srpski ilustrator Aleksa Gajić.

Povezana vest:  Momci iz grupe One Direction objavili naslov svoje prve knjige

Pogledajte šta su članovi benda S.A.R.S. odlučili da izvedu za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Express-u koji će biti emitovan u sredu, 30.07.2010. u 20:00.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.

S.A.R.S. u MTV Express-u, sreda, 30.06.2010. u 20:00.

Povezana vest:  S.A.R.S. singlom "Mitohondrije" najavio novi album