lionel_messi_argentina_vs_greceSP JAR

Mesi: Ne zabrinjava me to što ne postižem golove

Oscar Perez golman meksičke reprezentacije, poslednji je u nizu čuvara mreže na Sjetskom prvenstvu koji je sprečio Lionela Mesija da postigne gol. Najbolji fudbaler današnjice u Južnoafričkoj Republici ima ulogu vođe argentinske reprezentacije i premda ju dobro obavlja njegovog imena još uvek nema na listi strelaca.

-To me uopšte ne zabrinjava. Ono što me više zanima je da Argentina nastavi ovako da igra – kaže Mesi koji je u 35 utakmica za Baršelonu kroz špansko fudbalsko prvenstvo postigao 34 gola i okitio se naslovom najboljeg strelca Primere.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Japan slavi uprkos eliminaciji sa Svetskog prvenstva

-Protiv Meksika nisam igrao na nivou kao u prethodnim utakmicama. Bilo je teško, ali nije bilo loše. Zapravo, nema nikakvih problema – dodao je sjajni Argentinac koji uživa veliku podršku od selektora Maradone, ali i ostalih saigrača.

Tako je, na primer, Gonzalo Iguain, s četiri gola trenutno vodeći strelac Mundijala, rekao: „Sigurno će dati gol. Svi znamo da je on najbolji fudbaler sveta i niko ne sumnja da mu golovi slede. A to šta se za sada nije upisao na listu strelaca na igrača njegovog kvaliteta ne može ni najmanje da utiče.

Povezana vest:  Stanković promovisan u Zvezdi: Boriću se kao lav

Inače, upravo je Iguain bio najveća pretnja Mesiju za naslov najboljeg strelca Primere. Realov napadač postigao je u prošloj prvenstvenoj sezoni 27 golova iz 32 utakmice, dovoljno „tek“ za drugo mesto liste najboljih golgetera. Jonas Gutierez je dodao: – Mesi je za nas neverovatan. Savršen je i zadovoljstvo je igrati uz njega. Uskoro će do gola.

Povezana vest:  Peres: Ronaldo je ljut, mislim da će ostati