James Blake danas odaje omaž svojim klupskim danima! U to ime, predstavlja EP sa nove četiri numere koji nosi naziv „Before“.

Upravo elektronski zvuk osnovna je karatkeristika onoga što je pevač, tekstopisac, multiinstrumentalista i producent hteo da postigne – da se stilski vrati u dane svojih DJ setova u londonskim klubovima, ali prikaže i razvoj svoje muzike i zvuka.

„EP prikazuje uzbuđenje sa plesnog podijuma, ali i moju hrabrost da prvi put svoj glas pripojim elektronskom zvuku“, objašnjava Blake.

Novo izdanje izašlo je sa vižualajzerima za sve četiri trake, iza kojih stoji producent Ryder Ripps, a prati njegov prethodni singl – cover numere „Godspeed“, koju originalno izvodi Frank Ocean. Kombinacija upravo ovakva dva umetnika bez iznenađenja rezultira velikim uspehom i višemilionskim slušanjima nove verzije pesme.

Izdanje „Before“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JamesBlakeBefore

PHOTO: Universal Music Serbia

Povezana vest:  A-HA u čast žrtava napada u Oslu